Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Sannneevt woog op het moment van schrijven 81.80 kg (bmi: 27.02).

Tja.. als je vakantie hebt en je zit heel de dag thuis ga je onregelmatig eten en snoepen! Ik ben heel de dag vanaf 9 uur al bezig met mijn examen scriptie! Nou word er gek van, geen trek omdat ik even te druk benn, maar ben ook helemaal niet bezig met m'n examen omdat ik totaal geen concentratie heb! Wat moet ik hier nou mee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gister avond ben ik heerlijk uiten geweest met mijn vriendinnetjes dus dat was echt een mega slechte dag! want eerst ben ik naar de ikea geweest, nou dan weet je het wel dan kan ik die heerlijke sweedse gehaktballen niet laten liggen hahah! En dan s'avonds ook nog eens een heerlijke schnitzel met kaas en ham erover heen en annas en patat!!!! en dan ook nog eens een heerlijk toetje! Sanne schaam je!!!!:no:

dus ik dacht vandaag ga ik er weer hard tegen aan, maarja gister heb ik tijdens het uiteten van m'n vriendinnen een cadeautje gehad voor m'n verjaardag (wat al weer langer dan een maand geleden was) maar daar zaten paaseitjes in dus ik heb er nu alweer 8 gegeten! Ik ben zoooooo slecht bezig! En ik heb nog geen enkele keer gesport deze week! Maar ik ga wel vanavond! Ik ga zo maar wat buikspieren doen en even hardlopen met m'n hond om m'n paaseitjes er weer af te rennen! zou dat helpen? ahahaha

Al met al: Een vreselijke kut weet wat eten en regelmaat betreft!

Ojaaaa........ IK BEN GISTER TANTE GEWORDEN VAN EEN JONGENTJE GENAAMD TIMON!!:genieten:

February 27, 2011 om 05:21
Wat een mooie Drent op je foto :D!

Succes met afvallen!

Liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan