Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Sabah76 woog op het moment van schrijven 125.00 kg (bmi: 42.25).

Vandaag dag 1 van mijn nieuwe leven. Ik moet nu alles omgooien. Vanaf vandaag een tijdje alleen shakes en soepjes. Voel me nog goed. Ik doe alles even op een lager pitje. Hoop dat dit de inkeer zal zijn. Jarenlang geworsteld met mijn gewicht en niet de discipline hebben om mijn levenspatroon om te gooien. Ik kan geeneens de trap op met de kinderen of lekker rennen en spelen in Ballorig. Altijd aan het hyperventileren en geen energie. Bang voor nare ziektes als diabetes dat al in de familie zijn wortels heeft geschoten. Het gaat me nu wel lukken!

Onbekend
February 23, 2011 om 10:13

Hoi hoi.

Ik wens je veel succes,en als de knop echt om is gaat het je lukken.
De eerste drie dagen zijn het moeilijkst.
Ik had en heb beslist geen honger .
Alleen de behoeft aan te willen eten,gewoon je kaken bewegen.
Mijn dochter doet het 500 en is nu na bijna drie weken z'n 7 kilo afgevallen.
Wij gaan vanavond wegen.
Ik ben benieuwd wat ik ben afgevallen denk zo rond de 8 kilo.
Ik zou zeggen ga ervoor.
Gr Marianne
February 23, 2011 om 10:17
HOI,

:geloofinjezelf: en :alleskomtgoed2:
groetjes vivianca
February 23, 2011 om 10:20
Natuurlijk gaat het je lukken! Het zal wel even duren voor je je streefgewicht bereikt zult hebben en het zal een weg zijn met vallen en opstaan...maar als je het echt wilt gaat het je lukken.

En bij iedere kilo die je afvalt, is er winst voor je gezondheid. Als er diabetes in je familie voorkomt, heb je des te meer reden om af te vallen: iedere dag tabletten of zelfs iedere dag insuline moeten spuiten is niet leuk. Nu ben je nog jong en je hebt nog alle kansen om een gezond en goed leven te hebben...ga ervoor meisje!!
Onbekend
February 23, 2011 om 10:36
Zet 'm op! Je kan het!

Ik doe aan groepslessen in een vrouwensportvereniging en daar komen ook vrouwen met een Marokkaanse afkomst. Zij vertellen dat diabetes veel in de familie voorkomt. Ze hebben kinderen en doen vrijwel weinig aan beweging dan voor de kinderen zorgen en het huishouden. Ook weinig die aan het werk zijn, waardoor je op een dag toch wat minder aan beweging doet.

Ik zie ze groeien tijdens het sporten. En met groeien bedoel ik: zelfverzekerder, meer praten, lachen met anderen en ja het aantal cm's dat verdwijnt, groeit ook. Ik zie meer mooiere tailles en condities die veel beter worden.

Het kan! Dus echt, ga ervoor! Als er een knop is waar je aan gedraaid hebt, dan is dat de knop die tegen je zei: dit kan echt niet meer.

:nopieceofcake:
February 23, 2011 om 13:25
Bedankt voor jullie steun. Fijn als er mensen achter je staan en je zo nog meer enthousiast maken. Ik ben al de hele tijd maar naar het toilet rennen door al het water drinken. Ik voel me nog goed.
February 23, 2011 om 13:29
Sabah,

Welkom en het gaat je zeker lukken succes.

groetjes Claudia
Onbekend
February 23, 2011 om 14:59
Hoihoi,

Dank voor je lieve reactie op mijn verhaal. Ben ook best trots op mezelf! Als je je strikt aan het dieet houdt, is het echt zo goed te doen. Je komt echt in ketose en het hongergevoel e.d. gaat over. Ik geef mezelf alleen geen ruimte om te smokkelen, want dan is het bijna niet te doen.

Ga ervoor!

Liefs Christine
February 23, 2011 om 15:13
Succes
:groetjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan