Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

SgtPepper65 woog op het moment van schrijven 78.50 kg (bmi: 25.63).

Vandaag een nieuwe weegschaal gekocht. Natuurlijk zo een die ook je vetpercentage weegt. Wel een beetje eng vind ik het.
Heb het ding ingesteld en ga morgen officieel wegen. Ben benieuwd. Want ik lees hier op de site in de diverse dagboeken dat de ene weegschaal "meer" weegt dan de andere...
Dus in het slechtste geval weeg ik morgen wat meer... waarom denk ik eigenlijk nooit andersom? Met een beetje geluk.....
:elmo:

Onbekend
February 23, 2011 om 13:08
Hoi hoi!

Leuk! Vetpercentage meter erin lijkt me erg handig..
Het bekende fenomeen dat de ene weegschaal meer weegt dan de ander ken ik ook. Ik heb 2 weegschalen en op de één weeg ik precies 1.5 kilo meer als op de ander. Ik gebruik gewoon altijd degene waar ik het meest op weeg, stimuleert me meer op een of andere manier..
Wie weet weeg je wel minder op je nieuwe, zou leuk zijn ;)

Liefs, Joanne
February 24, 2011 om 07:01
Ik zit er ook aan te denken om een wat uitgebreidere weegschaal te kopen. Aan de andere kant vraag ik me af of het voor mij echt uitmaakt. Het gaat mij puur om het gewicht (en of ik mijn kleding weer normaal aan kan).

Ik ben benieuwd hoe je weegschaal bevalt. Misschien ga ik er toch wel aan.

Groetjes,


:nanda:
Onbekend
February 24, 2011 om 13:44
Hey!

Bedankt voor je lieve berichtje. Je hebt gelijk als je zegt dat het nog een lange adem zal zijn. Ik moet mezelf nu heel erg gaan pushen om dingen te doen waar ik eigenlijk niet veel energie voor heb, dat is de beste manier om uit de vicieuze cirkel te komen (zegt de dokter dan). En daar zie ik nog wel even tegenop. Gisteren overrompelde zijn diagnose me nogal, vandaag weet ik er echt geen raad mee. Hopelijk gaat het behandelplan werken.

En, was je officiele weging met je nieuwe weegschaal positief of negatief?

Liefs, Joanne
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan