Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Benderklaarvoor woog op het moment van schrijven 99.30 kg (bmi: 35.18).

De afgelopen dagen zo druk geweest dat ik totaal geen tijd had om te gaan hardlopen of om even hier op de site te neuzen. Ook de schaal heb ik nog niet van dichtbij bekeken. Misschien morgenvroeg weer.

Ik wilde vanavond gaan hardlopen, maar nu hoorde ik dat het gaat sneeuwen. En in de sneeuw buiten gaan lopen dat gaat me nou echt een tandje te ver. Eerst moet ik vanavond even helpen batterijen in lampjes doen en daarna zal ik dus gaan hardlopen of als het echt sneeuwt op de crosstrainer gaan staan. Ben bang dat ik op dat ding de 15 minuten niet vol ga houden, maar goed. Iedere vorm van beweging lijkt me goed.

Nu hoorde ik trouwens van mijn collegaatje dat ze een hardloopcursus gaat doen. Blijkbaar ook iets aangestoken door mijn enthousiasme hahaha. Nu gaat zij alleen een cursus doen die belooft dat je na 8 weken, 2 x 1 uur trainen per week, een half uur achter elkaar kan hardlopen. Ben ik nu gek aan het worden en heb ik echt zo'n watjesschema? Of is dit wel heel erg positief gedacht???

:benderklaarvoor:

February 23, 2011 om 11:50
Ik vind het wel bizar snel. Mijn schema is na 9 weken 30 minuten hardlopen dat je dan 5 km moet kunnen hardlopen... Vind ik ook nog erg hoog gegrepen... Beste is toch je eigen tempo volgen en gewoon elke keer weer een stukje je grenzen oprekken. Denk ik dan :) Zo'n schema is een leuk steuntje in de rug, maar als je het te zwaar/te licht vind, moet je het gewoon durven aan te passen :)
Onbekend
February 24, 2011 om 01:29
En??? heb je vanmorgen op de weegschaal gestaan?? was die een beetje lief voor je?
Het lijkt mij ook heel erg snel, maar ja, ik ben dan niet een expert, dus misschien kan 't wel. Waarom doe je die cursus niet met haar mee?? Dan weet je of 't haalbaar is of juist niet.

Succes,

Monique
Onbekend
February 24, 2011 om 02:20
Nee hoor, je hebt geen watjesschema! Ik vind het super wat je doet: :gazodoor2:

:miekie33:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan