Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

De boterkoek met gember ( recept gisteren in de NRC) houdt me de hele dag bezig...maar wees gerust, ik ga hem niet maken voorlopig. Echt niet! Ook niet voor mijn beste vriendin die a.s. zondag even overkomt uit Frankrijk!
Wel vreemd hoe ik bijna loop te hallucineren, als ik aan dat in de mond smeltende gebak denk. De zachte botersmaak en de pittige zoetheid van de gember..Aaaaaahhh!

Het zou een mooie beloning zijn voor de dag dat ik mijn -voorlopige- streefbericht bereik: een boterkoek, helemaal voor mijzelf. En dan de hele dag dag telkens van eten! Wat een verrukkelijke en bijna perverse gedachte!

Terug naar de werkelijkheid: een wiebelende voortand. Een neptand wel te verstaan..een paar jaar geleden kunstig geconstrueerd door de tandarts. Maar nu zit er dus een beetje 'speling' in en dat is een griezelig gevoel. Ik zit er ook steeds met mijn tong aan. Vanmorgen dus meteen maar een afspraak gemaakt. Hopelijk kan het ding opnieuw worden vastgezet, met een soort superlijm misschien?

Het is trouwens altijd tijdens vakanties , dat ik last krijg van mijn tanden...Een keer brak er een stuk kies af toen ik in Franktijk ( waar anders?) in een stukje stokbrood hapte. En er brak een voortand af ( ja die dus...) in Indonesie. Dat laatste was wel heel erg...ik zag er niet uit en heb wanhopig geprobeerd om ter plekke een beetje goede tandarts te vinden. Het was weekend en alle praktijken waren dicht... Het was nog een geluk dat we de maandag daarop naar NL zouden vertrekken, dus ik heb het toen maar zo gelaten, al zag ik er niet uit...
Maar nu ben ik dus ruim 'op tijd' met mijn losse tand en kan ik straks zorgeloos op vakantie.

Het afvallen gaat goed en ik schat dat ik half maart zo'n 73 kilo weeg. Dan vakantie, daarna puin ruimen van alle mojitos en lekkere hapjes, en weer even verder voor de laatste loodjes ( tot 68 kilo).
Dat is mijn voorlopige streefgewicht. Of ik daarna doorga voor de 60 laat ik afhangen van mijn uiterlijk dan, en hoe ik me voel.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan