Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

SYBILLAKE woog op het moment van schrijven 99.00 kg (bmi: 37.26).

Oke vandaag een gekke dag...als je dus even gaat winkelen en je blijft langer weg dan gedacht raak je dus wel in de problemen met je dieet! Nergens kun je een bep. gram vlees of vis of zo bestellen...krackers staan al nergens op de lijst, en sla zonder tomaat, wortel, etc etc gaat ook al niet.....hmmm oke...ik moet dus dingen beter leren plannen. Altijd zorgen dat er een appel in mijn zak zit dan hou ik het wat langer uit. En zo leren we heel de tijd bij.Het water drinken blijf ik moeilijk vinden hoor. 3 liter pffff. misselijk word ik er van.Oh heerlijk dat geklaag maar intussen ga ik toch lekker door.ik ga afvallen!!!

February 27, 2011 om 15:20
Hoi Sybillake,

Bedankt voor je lieve berichtje in mijn dagboek. Ja valt niet mee he lijnen en dan de stad in te gaan zonder een planning, weet er alles van. En dan al die lekkere geurtjes die er dan zijn, hmmmm. Maar goed plan om altijd iets te eten in je tas te hebben, of het nu een appel of je lunch is, altijd iets meenemen.
Klagen is altijd lekker en hoort er van tijd tot tijd gewoon bij hoor. Valt ook niet mee om te lijnen of in ieder geval het patroon te pakken te krijgen dat je er plezier in gaat krijgen.
Ben benieuwd of je morgen een goed restultaat hebt behaald.

Groetjes,

Bandita
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan