Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Danoontje1985 woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 26.50).

Lieve buddies,

Hoe gaat het met jullie?
Hier gaat alles zijn gangetje. Vanmorgen op het werk ging de tijd echt supersnel! Voor ik het wist was het al tijd voor mijn middagpauze. Ik was daar ook echt even aan toe, want de laatste klant voor ik ging eten was echt een asociale rotklant! Ik liep gewoon helemaal te trillen van de woede. Eigenlijk wilde ik gelijk iets lekkers gaan kopen (een echte emotionele snoeperd), maar ik had expres mijn portemonnee op het werk laten liggen. Na een wandelingetje van een half uur was ik wel weer genoeg afgekoeld en was het hongergevoel ook weer over.

’s Middags ging de tijd wel wat langzamer, maar opzich was het nog steeds wel goed te doen. Het niet snoepen viel me lang niet zo lastig als ik had verwacht. Dat kwam ook doordat de collega die altijd ontbijtkoek meeneemt er niet was. Gelukkig maar voor mij!!

Toen hebben we thuis pizza gegeten, en toen kwam mijn moeder thuis met chocoladetruffels en daar heb ik van gegeten. Weg koolhydratenplan :( Maargoed, morgen weer een dag.... Ik probeer nu maar even niet teveel meer te eten.

Liefs, danoontje

February 23, 2011 om 15:05
Hey meid!

Slim om je portomonee te 'vergeten'.
Jammer dat je plan niet gelukt is vandaag, misschien morgen!
Succes!

Liefs! :engel:
Onbekend
February 24, 2011 om 02:53
vervelend hoor zo'n klant. snap dat je daar eventueel van zou gaan snaaien, goed en slim om je geld niet mee te nemen.. je hebt het goed gedaan hoor!!

drukte van kinderfeestjes zijn killing voor mij... om 9 uur lag ik al in bed, maar ik heb het overleeft hihi.. en die kleine had een super feest en daar gaat het om he!

:tonnetjerond75:
February 24, 2011 om 04:37
In jouw schoenen had ik het waarschijnlijk slechter gedaan. Sowieso vergeet ik mijn portemonnee niet, omdat ik hem gewoon angstvallig dicht in de buurt moet hebben omdat ik altijd zeker wil weten waar die is, en ik had ongetwijfeld meer gesnoept dan alleen pizza en truffels.
Dus bij deze even de mededeling dat je het nog niet zo slecht hebt gedaan, en natuurlijk dat er morgen (vandaag) weer een nieuwe dag is.


:jezelfknuffelen:
_________________
___
February 24, 2011 om 07:18
Hoi Danoontje :-)

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboek. Met mij gaat alles goed hoor. Het lopen gaat steeds beter en dansen doe ik ook nog steeds dus ik train wel degelijk 5x/week. Vind ik best goed van mezelf :super!: Maar ik had dus besloten om wat minder op de weegschaal te gaan staan omdat het op dit moment alleen maar frustreert. Ik voel dat ik vermager, maar zie geen verandering op de weegschaal. Bovendien had ik het gevoel dat ik te gefixeerd geraakte op mijn gewicht en dus ben ik hier nu wat minder online. Maar verder gaat dus alles goed met me. Blij te zien dat je je doel bijna bereikt hebt! Blijven gaan meid! :goodluck:
February 24, 2011 om 07:58
Hey wijffie,

Af en toe iets lekkers mag gerust hoor.

Hoe is het met hardlopen??

:02goedgedaan:
Onbekend
February 24, 2011 om 13:01
Hee!

Af en toe iets lekkers mag hoor! Je hebt het de hele dag zo goed volgehouden! :super!:

Hoe weet je wat je energiebehoefte is? Ik weet van 'n "normale vrouw" dat het 2000 is, maar hoe bereken je zoiets?

Groetjes! xx
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan