Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Essebesje1968 woog op het moment van schrijven 93.10 kg (bmi: 29.38).

:helloeyoor:

:whoepie: In de week van mijn ongesteldheid toch nog 0,6 kilo eraf!! Dit heb ik nog nooit meegemaakt, maar het voelt heerlijk!! Kreeg gisteren ook een compliment van mijn kamergenote op mijn werk. Mijn spijkerbroek zat losser om mijn benen!

De komende dagen heb ik het druk.
Morgenavond met een collega en mijn zoon naar Ajax. :ajax: Daarvoor gaan we eerst nog een hapje eten in Amsterdam.

Vrijdag werk ik een halve dag want in de loop van de middag vertrekken we lekker voor een weekend naar Texel. Ik hoop dat ik mijn gewicht een beetje stabiel kan houden. Ga proberen me aan mijn 3 maaltijden per dag te houden en slechts een gebakje te nemen. Maar ja ook die maaltijden zijn natuurlijk anders dan wat we gewoon thuis zouden eten. Nou pak de draad maandag wel weer op en ga er in ieder geval lekker van genieten.

Op mijn werk heb ik het ook druk. Mijn collega was op wintersport vakantie en heeft haar enkel gebroken! En op 14 maart komen de accountants om de jaarrekeningen te controleren!
Nou ja het zal allemaal wel weer goed komen.

Iedereen alvast een heel fijn weekend en ik ben er maandag weer!!


Groetjes,

Essie :babe02:

February 25, 2011 om 11:20
Hallo! :hello:

Ik verbaas me er altijd over dat jij zo snel zo veel afvalt. Maar waarschijnlijk komt dat omdat je zoveel beweegt. En je hebt het wel een stuk serieuzer aangepakt dan ik, de afgelopen weken. Ik heb me niet tot 3 maaltijden per dag kunnen beperken en zelfs een paar keer flink gezondigd! Maar deze week doe ik echt héél goed mijn best! Heb de hele week nog niet gesnoept en elke avond minimaal 40 minuten afgezien op de crosstrainer. Erg frustrerend dus dat de weegschaal al dat afzien niet beloont! :grrr: Maar ik geef niet op! Heb nog 3 dagen voor het maandag is en dan hoop ik eindelijk ècht onder de 95 gezakt te zijn. Vind dat ik het wel verdiend heb!

Smokkel jij dit weekend de weegschaal weer mee naar Texel? Weet nog van vorig jaar dat je daar op een weekend tijd schrikbarende getallen kon aankomen. Hoop echt dat dat dit weekend niet gaat gebeuren hoor! Misschien stimuleert het dat je al een complimentje van je collega gekregen hebt. Dat je dan denkt: 'Het zou toch zonde zijn om dat nu allemaal weer te verpesten'. Ik wens je veel succes!!!

En afvallen tijdens je ongesteldheid is inderdaad knap. Als je aankomt is het inderdaad vaak alleen vocht, maar meestal krijg je door de hormonen ook zo'n zin om allemaal verkeerde dingen te eten. En dan is het dus niet 'alleen vocht' en dus veel moeilijker om er weer af te krijgen.

Hoe was het bij Ajax? Heb niet bijgehouden of ze gewonnen hebben of verloren. Ik krijg hier meestal alleen de uitslagen van NAC te horen. :grinnik: Wordt er bij jullie ook fanatiek voetbalplaatjes verzameld? Hier wel hoor! Elk jaar weer! Ik heb zo mijn adresjes waar ik veel plaatjes van krijg en andere adresjes met kinderen waarmee Ron dan weer dubbele kan ruilen. Hij boft toch maar met mij! :haha:

Lekker gegeten in Amsterdam? Heb vorige week ook baklava op bij een Griek in Waalwijk. Dat was de lekkerste baklava die ik ooit gegeten heb. De rest van het menu was wel lekker, maar niet bijzonder, maar de baklava... :kwijl: Morgen waarschijnlijk weer uit eten bij een Griek. In Terneuzen dit keer. Hier vind ik de baklava niet bijzonder, dus ik denk dat ik het wel zal kunnen weerstaan! Maar af en toe een toetje nemen als je uit eten gaat, moet kunnen toch? Zeker als je een menuutje bestelt. Zonde om het dan niet op te eten toch? :lachuh:

Ik wens jou een prettig weekend op Texel, maar waarschijnljk lees je dit pas als je terug bent. Ik ga nog een paar dagen bijtanken en opladen, want maandag begint de mallemolen hier weer! Groetjes,

:floortje36:
February 25, 2011 om 11:22
PS

Dat stukje van 'hakke takkie weg zakkie' bij Bert kan ik me niet meer herinneren hoor! Waar ging dat over dan?

En kijk jij toevallig ook naar 'Wie is.. de mol?' Zo ja, wie is jouw verdachte???

Doei! :hallo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan