Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, February 23, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 80.40 kg (bmi: 24.81).

Hoi!

Bummer, wederom de magische 80-grens niet gehaald. Maar er is wél een halve kilo af, ondanks dat ik nog maar 8 vrije points over had. Heel eerlijk dus, haha! En deze week zijn er geen feestjes/taart/andere verleidingen die mijn vrije punten budget gaan aantasten, dus volgende week gaan we hem sowieso wel halen! Het is 0,4 kilo, dat moet lukken! Ik ga gewoon door met de gezondere tussendoortjes en m'n vrije punten gaan deze week alleen op aan echte extraatjes. En ik ga er niet meer dan 20 gebruiken. En zondag wordt een fruitdag, al moet ik nog even bekijken hoe ik dat precies wil gaan inrichten qua avondeten enzo.

Mijn eetlijstje vandaag:

O: Twee knäckebröd met becel light en rookvlees, 200 gr magere kwark
T: Appel
L: Italiaanse bol met half magere smeerpastei en half 2 magere knakworstjes (lunch met oppaskindjes), 150 gram verse ananas.
T: Chiquita smoothie, snelle jelle minder suiker
A: 60 gram rookworst, beetje stamppot boerenkool en als toetje een yakult light.
T: 150 gram magere kwark

De Ab Solution Pro van Tel Sell is vandaag binnengekomen. En tsja, ik kan alleen maar zeggen: wat voelt dat vreemd!! Maar het voelt wel alsof 'ie je buikspieren echt doet aanspannen. We gaan hem hier nog uitgebreid testen, I'll keep you guys posted! Morgen komt mijn minitrampoline, die gaat zeker bijdragen aan een mooi resultaat volgende week. Iedere dag een halfuurtje extra beweging kan zeker geen kwaad!

Nu lekker grey's anatomy kijken, heb seizoen 5 binnen!

Liefs!
:stopdeverleiding:

February 23, 2011 om 16:38
Haha die chocolade met de streep er door!

Balen joh, dat je die 7 nog niet bereikt hebt maar toch vind ik 0,5 kilo érg goed! Vooral na het feestje, de lasagne en de taart maandag. Misschien baal je nu nog een beetje, maar morgen zul je merken dat je er toch blij mee bent. Dat heb ik altijd wel haha. Ik ben iig blij voor je :).

Maar dan kan je er bijna zeker van zijn dat het volgende week wel gaat gebeuren. Lijkt wel een beetje op mijn overgangetje: ene week hoopte ik onder de 70 te zitten maar toen woog ik 70,3 en de week erna was ik er onder. Nog even volhouden, voor je het weet is er weer een week voorbij.

Ik ben ook erg benieuwd naar je minitrampoline en hoe het gaat bevallen! En die ab-pro-dinges lijkt me maar grappig voelen haha.


En mijn plannen: soms denk ik 'pff doe toch eens spontaan' maar het werkt wel goed en het voorkomt onvoorziene uitspattingen. Ik voel me er eigenlijk wel prettig bij. Fijn dat ik jou daarmee inspireer :). Ik vind het zelf een fijne gewoonte, hopelijk jij ook :).

Vanavond heb ik nog geen chocolade op en mijn punten zijn precies op. Ik heb eigenlijk ook niet eens zin gehad in chocolade. Op de 1 of andere manier voel ik me al de hele avond niet lekker. Heb een beetje migraine en mijn darmen lijken van streek te zijn. Voel me ook bomvol terwijl ik om 19:30 een bakje kwark op heb en daarna alleen 1 kop thee en 2 glazen spa rood. Vreemd.

Ik ga zo maar slapen denk ik, voel ik me morgen hopelijk beter. Morgen ben ik gelukkig vrij. Ik ga nog wel wat aan mijn huiswerk doen, maar rustig aan.

Fijne avond nog!
X
February 23, 2011 om 16:39
Ow wilde nog kwijt:
Je kan, ondanks dat je nog niet onder de 80 zit, toch heel erg trots op je zijn! Je hebt al heel veel bereikt!

Ik krijg snel de nijging om gelijk ontevreden te zijn als ik eens mijn doel niet gehaald heb, en dan vergeet ik dat ik toch al heel ver gekomen ben..
February 24, 2011 om 08:13
Hoi Marjan!

Hier Jo van het viva forum :) Leuk om je dagboek te lezen, ook al lees ik er ook al veel van op het forum natuurlijk. Maar je moet echt niet teleurgesteld zijn over de 0.5 kilo hoor, dat is toch een top-resultaat! Je komt vanzelf onder die 80 joh. Kijk naar wat je al bereikt hebt. Er staat bij mij bovenin: Marjan75 weegt 80.4 kg en is 11.1 kg afgevallen. Nog 5.4 kg te gaan. 11.1 kilo Marjan, weet je hoe goed! Die 5.4 lukken je uiteindelijk ook!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan