Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 3, 2005

Susie79 woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 26.73).

:goeiedag:
Het gaat hier erg (+) met de lijn, nu :bidden: ik dat de :weegschaal: dit ook vind vrijdag, maar ik heb nog een paar dagen te gaan;)
Ik had gezegt jullie op de hoogte te houden van de uitslag van de foto's en echo van Robin zijn heup, hier komt ie:
Er zat weer vocht in zijn heup(nu in de rechter, vorige keer links) dus we moeten 23 mei naar de orthopead in het ziekenhuis.
Deze zal wel verder gaan kijken of het allemaal wel goed zit daar, nog even afwachten dus:zucht:
Ondertussen kan hij al weer rennen en springen, maar het is toch raar dat hij, nu voor de vierde keer, zo last van zijn heupen heeft en dat vond de dokter ook wel.
Ik hou jullie op de hoogte:)
Morgen ga we met mijn vriendin en de kinderen naar een voorstelling van Piet Piraat, hartstikke leuk zou je zeggen, maar mijn 'grote' kerel Robin durft niet, hij is bang dat daar allemaal echte piraten zijn:overdegrondrollenvanhetlachen:
Wat ik ook zeg, ik kan hem niet overtuigen dat dat niet het geval is:))):))):)))iemand nog opvoedkundige tips;)
Ik hoop dat het met jullie lijntje ook lekker gaat, zet hem op:yougogirl:
:bloemenplukken: Susanne

May 3, 2005 om 13:22
Hihi, die Robin, bang voor de Piraten! Ik heb geen kids dus kan je niet helpen, maar maar moest er wel erg om lachen. ik hoop dat ie morgen niet heel erg bang is en het toch wel leuk vind! Gelukkig kan ie al weer springen en rennen, nu nog afwachten of ze kunnen ontdekken waar het van komt. 23 mei is al redelijk snel gelukkig.

Nou, weet niet hoe het met mijn lijntje gaat hoor, ben vandaag weer streng begonnen, dus hopelijk wil hij ook weer naar beneden. We gaan er weer voor ok?!

Ga trouwens op Hemelvaartsdag mijn mams verjaardag vieren in Noordscheschut. Ze is zondag pas jarig maar vieren dus donderdag al feest. Wat je met die info moet weet ik ook niet, maar ach, zo klets ik je boekje lekker vol he!

Ik ga zo lekker op de crossert, die staat op zolder dus kan het lekker doen wanneer ik zin heb. En ook wanneer ik geen zin heb :) maar ik vaak af met Riemke(jolien) hier op valt-af om te gaan sporten. En hoewel ik haar helemaal niet persoonlijk ken maar alleen hier van de site, is dat toch een stok achter de deur. Jij gaat lekker met je zusje rennen, maar de mijne wonen een beetje te ver he. Vind het wel goed van jullie, en ook super dat je merkt dat je het steeds langer vol houd.

Nou, ik ga stoppen hoor, anders kan er niks meer bij straks in je dagboek ;)

:dag: Brigitte
May 3, 2005 om 14:57
Hoi Susanne!
Lekker hé. Dat het zo goed gaat met je lijntje nu. Hier gaat het ff iets minder, afgelopen 2 weken gelijk gebleven helaas. Maar ik heb met mezelf een deal gemaakt, volgende week dinsdag MOET ik die -10kilo grens gepasseerd zijn!!!!!!!!!!!! Dus dat wordt ff flink mijn best doen en hopen dat het resultaat er dan volgende week mag zijn!
Op mijn werk ongelooflijk druk geweest de afgelopen weken. Mijn collega is 3 weken geleden met zwangerschapsverlof gegaan en tot nu toe doe ik haar werk er "gewoon" bij...... Druk druk druk dus!!! Gister tot half 9 zitten ploeteren achter mijn buro :-(
Maar wel met een lekker vooruitzicht want vandaag was ik lekker een dag vrij. En donderdag tot en met zondag.... Heerlijk....lekker tot rust komen! Met hemelvaart gaan we lekker een eind fietsen als het mooi weer is. En smiddags heb ik verjaardag van mn pa. Savonds gaan we met het stel waar me ook mee gaan fietsen lekker gourmetten. Wel opletten natuurlijk met al dat lekkers op tafel anders haal ik mn doel volgende week niet.....
Meid succes weer deze week en ik ga er van uit dat je afgevallen bent vrijdag!!!! :-)

Groetjes Jessica
May 4, 2005 om 11:32
piet piraat IS ook eng. wel heel grappig dat je zoiets organiseert voor je kids en dan moeite hebt om ze mee te krijgen... er zijn wel leuke boekjes over vriendelijke piraten te vinden. het beeld wat hij heeft is kennelijk eng en griezelig. misschien ff in de bieb kijken? succes ermee!
May 5, 2005 om 13:24
he suus

inderdaad moeilijk hoor die tuinverlichting...wij gaan iet voor zonne energie, die geven weinig licht en doen het schijnbaar niet altijd.

we hebben wel mooie gezien, maar waren niet op voorraad helaas..misschien nog in een andere zaak.

een lei linde is zo'n boom met zo'n raster aan de bovenkant...je laat hem dan groeien langs van die lijnen.

morgen graven pff hoop dat het droog blijft, \misschien laat de :zon: zich nog zien en over 3 weken kan ik genieten van mijn tuintje

liefs Suus
May 5, 2005 om 13:40
:doei:susanne
nee het gaat nog niet beter met mijn rug.
ben ook benieuwd want ik denk dat ik weer!!!ben bijgekomen.
heb nl ook weer een nieuwe en veel zwaardere pil gekregen en mijn zus(je)is jarig geweest met koningendag.
dan eet je natuurlijk ook een stukje vlaai als limburger he?!
vandaag heb ik ontzettend veel gewandeld met mijn kleine kruimel(mico)
het was best lekker weer.
:knuffel:groetjes en tot morgen.
May 5, 2005 om 15:25
Hoi!

ja het was gezellie in Noordscheschut. We waren er rond 12 uur, en zijn net weer thuis. Vanmiddag naar de "wings en wheels" bij het vliegveld geweest. Was wel leuk om er even uit te zijn, maar het was koud! Bovendien had ik er wat meer van verwacht, er waren niet zoveel mooie oude auto's, veel meer "semi" oude autos voor de liefhebbers, wat ik dus niet ben he. Had ook gedacht dat het wat meer met de oorlog te maken zou hebben, dus oude legervoertuigen en vliegtuigen, maar dat was dus niet zo.
We hebben chinees gegeten, omdat de keus van mams (asperges) bij de helft niet in de smaak viel. Bij mij wel , maar helaas. Nou ja, chinees was ook erg lekker, maar nu heb ik deze week al 2x chinees gegeten, dus is het wel ff genoeg he. Goed idee van je dus om morgen niet te wegen ;)

Hebben jij en je zus nog gerend vandaag? is het gelukt met de 2x 6 minuten?

:dag: Brigitte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan