Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Oeleboele woog op het moment van schrijven 63.30 kg (bmi: 22.97).

Goedemorgen!

Het is weer druk druk druk geweest deze week dus weinig tijd om een dagboekje te schrijven. Op het moment gaat het niet zoals ik het wil ha ha. Er gaat namelijk niks af! Er is ook niks bij, gelukkig, maar na een week vol inspanning en gezond eten zou ik toch graag wel wat resultaat willen zien.
Het lijkt wel of ik die 60 kilo nooit mag bereiken en ik die laatste 3 kilo als lood in mijn schoenen mee moet sjouwen ha ha. Wat is het toch dat die laatste kilo's altijd zo zwaar maakt, het zou toch juist makkelijker moeten zijn? Ik weet intussen hoe het moet, gezond eten en bewegen, oke hier en daar een slippertje maar dat mag. En toch...het is nog maar 3 kilo!
Van de week weer lekker hardgelopen, niet mijn meest favouriete sport maar ik heb wel altijd het idee dat ik echt wat gedaan heb, dat kon ik wel merken aan de spierpijn de volgende dag. Het is zwaar maar als ik eenmaal klaar ben, ben ik heerlijk ontspannen en een soort van trots op mezelf ha ha. Vanavond wordt het waarschijnlijk weer lekker baantjes zwemmen en heel stom maar ik kwam er pas achter dat ik heel mijn leven eigenlijk verkeerd zwom... ja echt waar!
Ik heb alleen mijn A-diploma want toen ik voor mijn B moest afzwemmen weigerde ik pertinent om het pionnetje van de bodem op te duiken, terwijl ik het daarvoor altijd wel had gedaan hihi. Hierna heb ik nooit meer afgezwommen en zwom ik eigenlijk alleen nog maar als ik met vakantie was.
Ja, ik kon wel zwemmen, ik heb zelfs de zwemtest van de marine gehaald. Ik merkte alleen dat ik altijd veel meer moeite moest doen om vooruit te komen als de rest en nu ben ik er dus achter dat als ik mijn armen en mijn benen op een ander moment beweeg ik dus veel harder vooruit kom met veel minder moeite ha ha dat is toch een giller! Je bent nooit te oud om te leren!

Morgen iig mijn officiele weegdag, ik ga er niet van uit dat ik iets ben afgevallen. Misschien zelfs wel ben aangekomen, ach ja...we zien het wel. Ik ga gewoon weer verder waar ik mee bezig was, gewoon positief blijven denken, misschien zijn het wel allemaal spieren die ik aan het opbouwen ben ha ha yeah right.

Nou, iedereen nog een fijne dag vandaag!

Doei doeis!


Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan