Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Marjan75 woog op het moment van schrijven 80.70 kg (bmi: 24.91).

Goedemorgen!

Even een kort dagboekje want zit op m'n werk om te studeren, vanavond wat uitgebreider want vanavond is cursus-avond!

Ik ben me gisteravond tijdens een etentje met vriendinnen achteraf echt rotgeschrokken van het aantal punten in Joham Coleslaw! Ik dacht goed bezig te zijn maar damn! Dat heeft me 10 punten gekost! Pff!

Vanavond wegen, ben benieuwd.. Zou ik nu dan eindelijk onder de magische grens van 80 komen? Ik laat het vanavond weten!

Liefs!

Update 21:24

Ja, balen, 3 ons erbij! Ik zit nu al vier weken op die k*t-80-kilo! Paar ons erbij, paar ons eraf, paar ons erbij, paar ons eraf. Wordt er schijtziek van. Maar aan de andere kant, nu ik het boek van Amber heb gelezen zie ik wel in wat er zo'n beetje fout gaat. En natuurlijk is die McDonald's ook fout geweest op vrijdag. En die cupcake op zaterdag. En de coleslaw gisteren. Ik weet waar de fout zit. Ik drink ook véél te veel lightfrisdranken, daar ga ik nu ook gewoon cold turkey mee stoppen. Even een weekje fiks streng voor mezelf zijn. Of nou ja, streng. Gewoon de betere alternatieven kiezen. Ook heb ik vandaag gebroken lijnzaad gekocht voor door de yoghurt, goed voor de stoelgang.. We zullen zien.
Ik ga nu lekker naar bed, ben zó moe! Dat is wel het nadeel van 's ochtends vroeg op je werk zitten en 's avonds ook nog wat te doen hebben. Zaterdag heb ik pas tijd om het boekje met het trainingsprogramma voor mijn inmiddels opgezette minitrampoline te lezen.. Pff!

Mijn internet doet raar, ik kan niet naar de pagina's van buddies. Ik reageer morgenochtend dus even op jullie! ;-)

Liefs!

March 2, 2011 om 03:09
Ik duim voor je!! Op naar de -80!
March 2, 2011 om 03:40
Oei zit daar echt zoveel in! Bij mijn vriends ouders hebben ze dat ook wel eens en dat vind ik dan best lekker. Maar meestal neem ik daar maar 1 of 2 eetlepels van, dat zal wel mee vallen toch?
Ik zal er voortaan mee op passen ;).

Ik proef ook niet tussen al het biologisch eten verschil met de normale variant, maar het vlees proef en merk ik wel verschil. Of het zit tussen mijn oren haha. En het vlees is niet altijd perse veel duurder.
Ik snap dat best van jouw moeder, jullie zijn met 4 personen denk ik? Wij maar met zn 2tjes en ik eet al niet zo veel, mijn vriend trouwens wel haha, maar dat scheelt toch weer.

Goed bezig dat je nu al zo vroeg op kantoor was zeg, het loont de moeite denk ik wel. Want dan heb je, zoals je bazin al zei, gewoon de avond vrij om te doen waar je zin in hebt.


Op de cursus kreeg ik weer complimenten, er was 1,7 af in een maand, dus dat is best netjes. Nog ruim 2 kilo en ik krijg mijn sleutelhanger! En daarna nog maar een paar kilo en ik ben al op mn streef, dat is eigenlijk best gek haha. Mijn streef daar staat op 68, thuis op 65. Ik ben daar namelijk zo'n 2 a 3 kilo zwaarder als thuis omdat het avond is en met kleding.

Nu ga ik maar eens luisteren, college begint. Dit is eigenlijk college voor de propedeuse maar ik heb vorig jaar dat tentamen niet gehaald, die moet ik nu herkansen wil ik mijn Propedeuse-certificaat krijgen... :S (toen was ik best laks en ging ik vaak niet naar college).
Tja.. wie zijn billen brand....


March 2, 2011 om 04:43
Succes op de cursus vanavond!

Jij hebt ook je amber boek ontvangen he!? Ik heb hem ook gister ontvangen en ben nog steeds behoorlijk enthousiast. Heb toch mijn motivatie van deze week aan jou te danken haha ;)
March 2, 2011 om 05:02
Ben ik weer.. We hebben pauze ;).

Ik ben echt benieuwd wat je vanavond op de weegschaal hebt! Ik gun het je zoo erg om onder de 80 te zitten!

Heb jij trouwens altijd dezelfde kleding aan bij de cursus? Misschien heel gek maar ik doe elke keer exact hetzelfde aan, zodat dat gewicht iig hetzelfde is haha.
Gisteren was het wel grappig op de cursus. Er waren 2 vrouwen, vriendinnen, die allebei 50 geworden zijn. Die ene vrouw was in 1 jaar tijd ruim 35 kilo kwijt en zij had haar jas van vorig jaar aan, daar onder haar '25 jaar getrouwd' pak, en daaronder haar 'ik ben 50 geworden' kleding. Die jas en dat trouwpak ging ze uittrekken en dat was echt maf om te zien haha.
Daarna trakteerde ze ons op ww-repen, die heb ik net pas op want gisteren avond had ik er geen zin in.

Heb je die wel eens op? Eigenlijk vind ik die repen maar onzin. Ze smaken ook echt naar dieet-repen en hij koste me 2 punten. Voor 2 punten kan ik ook 2 mini brosjes nemen, of 2 mini smarties-doosjes. Veel lekkerder haha ;).


Nou succes vanavond, en ik lees het wel!

March 2, 2011 om 15:39
Jeetje.. Kak zeg.. Doe je zo je best en kom je 3 ons aan!
Ik vind mijn 1 ons er af ineens veel minder erg.

Pff, ik had het je echt gegund!

Natuurlijk heb je nog steeds een heel mooi resultaat geboekt tot nu toe, maar je leeft zo naar die 7 toe dat je het potverdorie ook hebben wil.

1 troost: je weegt je nu savonds met kleding, ik weet zeker dat je netto gewicht (zonder kleding en eten) dik onder die 80 zit!


Ow en cold turkey afkicken van de lightdranken, ik waarschuw je vast: ik had daardoor zoveel hoofdpijn! Of het was toeval, maar ik denk het niet.. Maar het is uiteindelijk wel goed voor je.
Ik drink nu zelf altijd bruisend mineraalwater met citroen van Bar le duc, spa rood met een vleugje citroen. Nouja, je kan natuurlijk ook zelf wat citroen in je spa rood doen. Daardoor heb ik zelf het idee dat ik niet helemaal op saai water leef.


Fijne avond en slaap lekker!

March 3, 2011 om 03:22
Heej!

He balen zeg dat je blijft hangen rond de 80! Maar ik zou toch proberen om niet jezelf de schuld te geven, je bent al meer dan 10 kilo kwijt: en zoals we steeds tegen elkaar zeggen, je staat gewoon even stil! Probeer niet al te streng te zijn inderdaad.. Het is wel goed om de gezondere alternatieven te kiezen! Dan zal het waarschijnlijk net iets beter gaan, maar verwacht geen wonderen.. ik denk echt dat het te maken heeft met dat je lichaam even aan het 'recoveren' is!

Gewoon lekker doorzetten, het komt echt goed!! De wil is er, heel erg zelfs, dus ik geloof in je!

Qua drinken: ik denk dat de light producten inderdaad niet zo goed zijn.. Ik heb ooit gehoord dat die nepsuikers ervoor zorgen dat je lichaam denkt dat hij wel suiker binnen krijgt en er zo dus ook op reageerd.
Ik drink zelf veel thee, alleen maar groene thee eigenlijk. En veel water. Ik zou jezelf wel een glaasje light frisdrank per dag gunnen, bijvoorbeeld s'avonds als soort tractatie.

Zet hem op he! Samen lukt het ons!
March 3, 2011 om 04:53
Balen zeg van die 3 ons, maar zoals je zelf ook al zegt: je bent ook naar de Mac geweest :--) dat heeft vast niet heel veel goeds gedaan! Wat betreft de (light)frisdranken, ik ben daar meteen aan het begin van het WW-en al mee gestopt en drink eigenlijk alleen nog water en groene thee. Mis het eigenlijk ook niet, heb in 2 maanden misschien 2x een glaasje appelsap of ijsthee gehad. Laat ze eens een weekje staan en kijk hoe je je erbij voelt.

Het boek vind ik echt heel interessant en ga veel dingen meenemen. Het is natuurlijk onmogelijk om ineens precies volgens Ambers 'regels' te gaan lezen maar er staan veel dingen in die makkelijk toe te passen zijn. Detoxen klinkt ook interessant, maar ik denk echt niet dat ik dat trek en mijn WW na zoiets helemaal in de soep zou lopen omdat ik dan trek heb in iets hartigs haha. Dus dat laat ik voorlopig nog maar even achterwege.

Zet hem op, wees niet te streng voor jezelf maar probeer in plaats van streng zijn gewoon goede keuzes te maken!
March 3, 2011 om 08:11
Hoihoi,

Ik heb gisterenavond uiteindelijk toch nog 5 vrije punten gebruikt. Wel overwogen voor gekozen.
Ik had straciatella kwark gekocht, in de winkel zag het er best puntvriendelijk uit maar toen ik hem berekende bleek hij 7 punten voor 150 gram te bevatten! Maar ik heb gewoon wat minder gepakt haha, echt super lekker was hij wel.

Ik laat ook wel even een mooie marilyn foto maken, ik heb net een netpanty gekocht en dan ga ik mijn haren krullen en rode lippenstift op doen. Ik vind carnaval zelf niet zo leuk maar het verkleden wél heel erg!
Net heb ik even alles bij elkaar aan gedaan en voel me dan zo mooi in mn jurk en mijn pumps!

En het is wel goed van je dat je gaat nadenken waar je toch de fout in gegaan bent ook al ben je binnen je punten gebleven. Deze week proberen niet te doen en dan is er vast iets af weer. Je weet dat je het kan, je bent al ruim 10 kilo kwijt. Nog even doorgaan!

Werkze nog!
X
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan