Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Katrientje1986 woog op het moment van schrijven 97.70 kg (bmi: 32.64).

De weegschaal gaat dus duidelijk naar omhoog ipv naar beneden ...
ondanks dat ik niets anders doe dan de afgelopen weken lijkt het gewicht deze week echt muurvast te zitten ! Ik moet hard op m'n tanden bijten om de moed niet te laten zakken en gewoon alles even binnen te brassen ... maar 'k mag niet opgeven !
Ik zit duidelijk in een periode waarin het gewicht niet te veel zal zakken, zo een vervelende periode van stilstand. Op zich geen probleem, maar het had leuker geweest als deze niet rond carnaval had gevallen want da's nu net een periode dat er van goede eetgewoonten niet veel over blijft. En nadien moet je jezelf dan weer zien te motiveren om er helemaal voor te gaan ... niet simpel.

Maar 'k zal mijn best blijven doen, en dan zien we wel waar we uitkomen. Op zich is m'n doel van 80 tegen eind mei nog altijd perfect haalbaar maar 'k had stiekem wel gehoopt om er wat sneller te zitten zodat ik tegen dan misschien al naar de 75 had kunnen streven ...

Ik ben alleszins ongelooflijk moe vandaag, nog een gevolg van die vervelende ****** gelukkig is het maar een half dagje, en deze middag ga ik met de kids bij de schoonmama eten.
En vanavond op bezoek bij de oma, want deze is gisteren opgenomen in het ziekenhuis en ligt op hartbewaking, blijkbaar gaat het écht niet goed. Ik hoop dat ze er snel weer door komt !!

Veel succes voor jullie allemaal, en hopelijk is de weegschaal jullie vandaag wat beter gezind =)
Groetjes, xxx

March 2, 2011 om 10:27
Hoi hoi
Ach het valt wel mee toch, 200gram omhoog. Maar inderdaad wel vervelend. Ik heb het ook liever niet. Ik zit ook op zo'n punt dat het heel moeilijk lijkt los te laten. Maar we mogen inderdaad niet opgeven en dan komt het vast goed.
Je bent goed bezig, vergeet dat niet!!!

Veel sterkte met je oma, ik hoop dat ze snel beter is.

groetjes en niet opgeven hé, we kunnen het
:kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan