Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Bloem72 woog op het moment van schrijven 97.00 kg (bmi: 32.79).

Heb heerlijk geslapen en het zonnetje schijnt volop:zon2:.. Daar wordt een mens blij van!
Vandaag ga ik met mijn jongste zoon op pad naar een voetbaltalentendag:soccer3:. Wordt een drukke middag.
Ik neem zelf broodjes en fruit mee:mandarijn:, dus het gezond eten moet gewoon goed komen!
Mijn werkdagen zijn de makkelijkste dagen qua gezond eten, heb ik al gemerkt.

March 2, 2011 om 05:08
Goedemorgen vrolijke Bloem,

Ja dat zonnetje doet ons goed hè. Als het nu ook nog iets warmer zou kunnen worden; of vraag ik nou meteen weer teveel ?
Wat leuk zeg, zo'n voetbal talentendag ?? Gaat dat van zijn eigen voetbalclub uit, of is het uitgebreider dan dat ? Wel spannend voor hem.
En wat verstandig dat je zelf je eten meebrengt. Zo hoef je tenminste niet de verkeerde dingen onderweg te kopen (al hebben kinderen dat vaak wel liever).
Fijne middag !
:hope4me:
March 3, 2011 om 01:52
Ha Anita,

Helaas nog steeds vliegtuigen hier, dus ik duik straks lekker met een kussen en dekbed op de bank en ga er maar eens aan toegeven., Grote pot thee erbij...
Wat gaaf zeg van die voetbal !!! En wat leuk dat jouw zoon toch blijkbaar veel talent in zich heeft. Thomas is nog maar kort aan het voetballen. Hij heeft eerst jaren op judo gezeten om wat meer zelfvertrouwen te krijgen. Maar nu is hij helemaal stapeldol op voetbal !
En ach, we gaan allemaal wel eens de mist in hoor met tóch de verkeerde dingen eten. Niet meer acherom kijken en er vandaag weer vol voor gaan !

Osgood Schlatter is een aandoening aan de knieën bij kinderen die veel sporten. Het komt voor bij kinderen tot een jaar of 16/17 (meestal jongens). Isabelle heeft dus pech.
Het heeft de maken met een pees van het bovenbeen, die aanhecht op het bot nét onder de knie. Daar geeft het irritatie en in sommige gevallen kunnen er zelfs botstuksels afbrokkelen. En komt dan ook een bult onder de knie en is vooral erg pijnlijk. Het begon bij Belle met 1 knie, maar nu is de 2e net zo erg. Er is niets aan te doen, behalve rust en dus even geen sport meer. Maar in de afgelopen vakantieweek heeft ze niets gedaan en de pijn is verergerd ! Maandag moeten we het weer door de huisarts laten beoordelen.

Fijne dag vandaag en vandaag laten de de lekkere dingen staan !!

Liefs,
:hope4me:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan