Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Haco woog op het moment van schrijven 95.10 kg (bmi: 31.78).

Kijk. Vorige week donderdag woog ik des ochtens 94,3 kg. Maar het afgelopen weekend komt daar dan weer wat bij. Als je me volgt op haco.valtaf.nl zal je zien dat dit dus elk weekend gebeurt. Komt doordat je dan de hele dag thuis bent en automatisch toch een beetje gaat snoepen. Een dropje of 2 hier. Stiekum een chocolaatje daar. een rookworstje bij de HEMA. Ongemerkt knal je dan toch weer naar > de 95 kg. Maar nu begin ik de week dus op 94,6. En ik ga proberen te zakken naar onder de 94 kg vòòr a.s. weekend. Dan heb ik wat speling.

Het is nu Woensdag en vanmorgen woog ik dus 94,2 kg. Gaat dus goed. Zal weer een mijlpaal zijn als ik de wijzer onder de 94 zie blijven hangen. Zal ook een gaatje bij moeten prikken in mijn riem. Ik heb het bouwvakkersgevoel als ik nu voorover buk, het tocht dan van achteren hahahahaah


March 9, 2011 om 06:27
Hoi, hoi!

Yep, de vakantiedagen en weekends houden meestal het meeste gevaar in. Ik wens je in elk geval veel succes de draad weer op te pakken!

Zou ik je mogen vragen me eventjes te helpen? Ik heb namelijk mijn foto ingestuurd om "Gezicht 2011 van BonPrix" te worden.
De persoon die het meeste stemmen haalt, wordt de winnaar en vandaar dus mijn oproep aan al mijn buddietjes, sisters en mede-ValtAf'ers.

Zou je zo lief willen zijn om op mij te stemmen en misschien de link naar iedereen doorsturen die je kent en ook zou willen helpen?

Stemmen kan via de volgende link:

Ik stem op Lieve Tally!

of

http://flanders.vip-yourself.com/index.php?inhalt=popup_vote&search=lieve

De wedstrijd loopt nog tot 23 maart en op dit moment heb ik de 3de plaats.

Alvast heel erg bedankt en fijne dag!!!

:talantha:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan