Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Lien13 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 30.07).

Gister ging eigenlijk verassend goed, zelf werken ging makkelijk en kon al de nootjes en koekjes voor mn neus weerstaan! veel groene thee gedronken :)
tot mn grote spijt kwam ik erachter dat ik nog een paar losse euros in mijn jaszak had zitten (ik ga namelijk de deur uit zonder pinpas/geld, zodat ik ook niet in de verleiding kan komen op toch wat lekkers te kopen als ik weer langs de AH loop).
Crap!!
nou hop, ik alsnog naar binnen en lekker chocolade gekocht (verslaving aan bonbonbloc). heerlijk opgesmuld en kon mezelf natuurlijk weer a la minute voor mn kop slaan!

Gelukkig heeft de weegschaal merci voor me gehad, 82,2kg.. dat is toch weer 1,3kg minder dan gister!

Vanaf nu echt even goed mijn zakken controleren, geen geld of pinpas mee! Ik heb toch een ov kaart en pathe pas, en altijd flesje water bij me en mn shakes.. :D Kleding kopen doe ik momenteel ook niet dus ik heb mn geld niet nodig.. :)

Vandaag weer een nieuwe dag, lekker sporten straks, zonnebankje erbij!
Ik heb besloten dat ik misschien niet meer naar de cambrigde consulente ga, ik zag deze afspraak altijd als ik een doel ; woensdag moet ik daarheen, dus even paar dagen volhouden, en zodra ik daar was geweest en op de weegschaal was ik al onderweg naar de AH voor choco, en probeerde ik het dieet donderdag weer op te pakken, wat overigens nooit werkte.. Conclusie: geen consulente meer, ik weeg mezelf en hou alles bij via valtaf.nl !

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan