Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 3, 2005

Snoepkont woog op het moment van schrijven 64.50 kg (bmi: 24.28).

zo, effe mijn dagboek aangepast. Ik had het nl. gister al ingevuld, maar het vlees klopte niet. Ik had vet rundervlees 150gram ingevuld.en het was een magere runderlap gestoofd 80gram. Dus dat scheelde heel veel kcal.
Hebben jullie dat nou ook dat als je je aantal grammen wilt invullen maar dat dit niet lukt.
Ik heb het elke dag. die 80gr lukte dus ook weeral niet alleen 100gr. dus heb ik dat maar gedaan.Dat vind ik zo vervelend!
Net lekker getennist dus wie weet morgenochtend terug 64????
We zullen zien.

May 3, 2005 om 15:12
Inderdaad snoepkont de spirit is er weer, ben als een zot door mijn huis aan het vliegen moet nu eindelijk eens aan kant komen, sta al 2 uur te strijken (val je daar ook van af nee zeker) gelukkig is mijn mamaatje geweest en die is ook nogal van de opruim hoor. Heb vandaag ook een goede dag gehad dus ben benieuwd of ik morgen weer wat kwijt ben hoop het wel om die spirit even te houden, mijn pa en ma gingen morgen met het 10dg dieet beginnen heeft ze meegenomen van hier,vul morgenochtend je gewicht al in he ben benieuwd wat is jou weegdag voor de nijnfijnclub.
Succes verder.
May 4, 2005 om 01:46
ben benieuwd. bij mij maakte het potje tennis niet uit. En denk niet teveel aan de loempia's. nog 4 dagen en dan ben je klaar.
May 4, 2005 om 13:16
Ben benieuwd naar je gewicht, hoe is het met schoonpa, wist ik helemaal niet in ieder geval succes. Enne wat betreft je dieet nog 4 dagen ofzo en dan zit het er al op ben heel benieuwd.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan