Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Misscambridge woog op het moment van schrijven 87.70 kg (bmi: 33.01).

Goedemorgen lady's,

Het gaat goed bij mij. Ik ben nu alweer 3 kg onder de 90 en het gaat heerlijk. Helaas wel last van mijn knie en kan dus niet veel aan beweging doen. :hardlopen:
Wel pas ik in een "oude" jeans, die maar in de kast hing. In de band stond maat 46 en paste er heel goed in, maar zag toen dat het een broek is die ik had ingenomen en dus zeker maat 42/44 is. En hij past met gemak. Heerlijk, laat de zomer maar komen!:relaxopstrand:
Ik heb gisteren weer heerlijk sla, kipfilet en champignons, komkommer en tomaat gegeten en het heeft me heerlijk gesmaakt. :lekker:
Ben nu al boerenkool aan het maken voor de rest van de familie voor vanavond. Met rookworst, heerlijk, maar nu nog niet voor mij. En vandaag weer gewoon aan de shakes en de soepjes. Geen probleem.

Ik wil nog 7 kg afvallen en dan eens proberen om het gewicht vast te houden en dan na de vakantie kijken of ik dan nog weer begin voor de laatste 10 kg. Ik ben heel bang om weer in het oude patroon te vervallen als dit over is. :zakdoek:
De rest van de familie heeft zich namelijk niet aangepast, helaas. :-|

Allemaal succes en tot de volgende keer.

Liefs,
Marthie

March 2, 2011 om 06:04
Hey Marthie,

Hier had de familie zich ook totaal niet aangepast. Totdat manlief een medische keuring kreeg en daar hoorde dat hij toch wel dringend wat moest gaan afvallen. Nou is met zijn beroep shaken absoluut geen optie. Dus maar aan de gezonde maaltijden en minder tussendoortjes. En wat ben ik daar blij mee !!! Dat scheelt mij namelijk ook met wat er in huis komt !
Jij gaat voorlopig heel erg goed en blijf je voorlopig daarop concentreren. Pas als je zover bent dat je moet gaan stabiliseren kijk je wel hoe dát zal gaan. First things first !
:hope4me:
March 2, 2011 om 10:34
Hoi hoi
Heerlijk hé als je weer in een oude broek past. Ik was zo blij als een klein kind :haha:
Hier heeft ook niemand zich aangepast. Dus het wordt moeilijk en ik ben ook bang om weer in het oude patroon te hervallen en terug aan te komen. Op gewicht blijven is nog moeilijker als afvallen eigenlijk. Afvallen is me al eerder gelukt maar op gewicht blijven nog nooit.
Ik heb mijn streef ook op 73 gezet. En eerst zien dat zo te kunnen houden en dan misschien nog een vijftal kilootjes afvallen.

succes hé, we komen er wel
:kussie:
March 9, 2011 om 03:58
Super goed om weer in een kleine maat broek te kunnen. Jammer dat de rest van het gezin niet gemotiveerd is. Maar hier is dat net zo. Het gaat volgens mij ook goed met jouw eetweek. Dat vind ik knap van je. Ga zo door en je weet zeker dat je slank je verjaardag haalt.

grtjs.
March 9, 2011 om 07:27
Lekker he, om weer te passen in kleinere kleding!

Wat vervelend dat je gezin zich niet aanpast, maar het is wel super sterk van jou dat je dan doorzet. Hebben ze het ook nodig om af te vallen?

:cissie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan