Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Eerst gaan stemmen. Daarna met Ol even naar de dierenarts ( wegen, wormkuurtje) , koffie gedronken, gestofzuigd en alvast wat (zomer) kleren gepast en uitgezocht. Niets motiveert me beter om vooral nog heel even door te gaan met afvallen! Via Marktplaats had ik voor een krats een nieuw T shirtje (Esprit) gekocht dat volmaakt paste. Toen ik het zag was ik er van overtuigd dat het te klein zou zijn, maar nee....het was precies de goede maat!

Vanmiddag ga ik verder met het oppotten van de bonsai, want de tijd dringt: voor mijn vakantie moet het klaar zijn. Of ik ook toekom aan het bedraden en snoeien van de boompjes is twijfelachtig, maar goed, ze staan dan in ieder geval in verse aarde en kunnen groeien. De rest moet ik dan maar later doen.

Ik heb me aangemeld voor een dating site. Dood- en doodeng vind ik het eigenlijk, maar ik merk dat ik prettig mannelijk gezelschap mis in mijn vriendenkring. Wat ik dus graag wil zijn een paar goede vrienden, om mee te kletsen , uit te gaan enz.
Dat is toch iets anders dan vriendinnen. Die heb ik, en het zijn schatten!
Wat ik tot nu toe aantref op die dating site zijn toch tamelijk desperate stakkers die hemel en aarde bewegen om een vrouw/partner te vinden...
Ik ben geen stakker en ook niet wanhopig op zoek... wat ik wil zijn wat leuke vriendschappen, al dan niet met een stukje erotische spanning, haha! Tot nu toe geen leuke kerels gevonden helaas, maar goed, zoals ik aangaf: het heeft absoluut geen haast. Integendeel. Het is nog veel te vroeg voor een echte relatie.... mijn wonden zijn nog verre van geheeld.

Sorry voor deze ontboezemingen, maar dit is wat me bezig houdt en wat ik beter van me af kan schrijven dan van me af kan eten...toch?

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan