Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Ina1959 woog op het moment van schrijven 88.90 kg (bmi: 28.70).

Vanmorgen weer lekker dom bezig geweest. Na de koffie moest ik even boodschappen doen. Dus in de auto gestapt naar de Super de Boer 7 km verderop. Super de Boer omdat onze katten alleen eten willen van een bepaald merk eten die alleen daar te krijgen is. Stap ik uit de auto en kom tot de ontdekking dat ik mijn portemonnee thuis heb laten liggen. Dus weer terug en nogmaals weer heen. Dus al met al heb ik 28 km gereden voor onze boys. :kitty2::kat:Zou het dan toch de leeftijd zijn? Ik heb dat namelijk wel vaker, ga ik ergens met een doel heen, en als ik dan terug ben heb ik van alles, behalve datgene waar ik voor heen ben gegaan. Hebben jullie dat nou ook? Groetjes, Ina

March 2, 2011 om 07:35
Hoi Ina, een herkenbaar verhaal hoor, dit maak ik ook regelmatig mee. Net als dingen goed opruimen met het idee dan weet ik straks als het nodig is, het zo te pakken! Niet dus............. ben je het gewoon op dat cruciale moment kwijt.

Ik denk dat iedereen zich hier in zal herkennen.......... en ik denk dat dit de leeftijd is inderdaad.Je houdt van die poezen beestjes en je moet maar denken dat je het gelukkig niet allemaal hebt hoeven lopen, hahahaha , aan de andere kant was het wel een goede oefening geweest bij het afslanken pfffff, 28 km is erg veel lopen hahahaha.

groetjes van Petra
March 2, 2011 om 13:44
Hoi Hoi,

Heel herkenbaar hoor. Ik vergeet ook regelmatig wat. Ook met dat opbergen. Ik vindt het op het moment dat ik het hebben moet ook vaak niet terug.
We worden ouder en vroeger deden we 2 tot 3 dingen tegelijk, maar nu wordt dat al een stuk moeilijker. Je hebt zeker een extra voorraad kattevoer ingeslagen.
Maar je poezebeesjes kunnen weer vooruit.

groeten anneke
Onbekend
March 3, 2011 om 05:15
Hoi Ina,

Heel herkenbaar, ook de twee reacties hierboven. Het zal best de leeftijd zijn, maar waarschijnlijk heb je ook veel aan (in!) je hoofd :ffdenken: en moet alles 'even snel'. Dan gaat het al gauw mis.

Ik heb tegenwoordig een notitieblokje en pen op tafel liggen. Zodra ik iets nodig heb, schrijf ik het op. Dat werkt fantastisch. Zelden vergeet ik nog een boodschap en het beschermt ook (een beetje) tegen etenswaren kopen die je eigenlijk niet wilt eten :engelsedrop:

En nu willen jullie zeker weten hoe vaak ik mijn boodschappenbriefje al ben vergeten mee te nemen ...:beschaamd:
Groetjes, Jenny

:wave:
March 8, 2011 om 10:23
Hoi Hoi,

Wat heb je een lekkere recepten favoriet staan. Ik heb er een paar meegenomen.

groeten Anneke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan