Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Knoalster woog op het moment van schrijven 81.20 kg (bmi: 30.56).

Hoi allen,

Vorige week heb ik wel mijn gewicht ingevoerd, maar geen dagboekbericht achter gelaten. Mede omdat ik zo baalde dat mijn gewicht was gestegen. Vanmorgen heb ik me niet gewogen, omdat ik naar beneden was gegaan en had gegeten en toen mijn bed weer in ben gegaan omdat ik hoofdpijn had.
Morgen vroeg wil ik me gaan wegen en dan mijn gewicht weer gaan invoeren.

Ben alweer de hele winter aan het kwakkelen en dat motiveert ook niet om te gaan sporten, iets wat ik wel moet gaan doen wil ik mijn gewicht verminderen. Ik wil sowieso ook voor dat we op vakantie gaan naar Italie afgevallen zijn, want zo durf ik echt niet in mijn badpak.

Zojuist gegeten, bloemkool met aardappelen en rundvlees. Tijden niet gegeten rundvlees, vind het wel erg lekker maar kan het zo slecht verdragen en dat is de reden dat we het haast nooit eten.
Gisteren gegratineerde aardappelen met boontjes en kipvleugeltjes en appelmoes na.
Maandag hebben we stamppot rauwe andijvie gegeten, gemaakt van aardappelpuree uit zakje, hierdoor wel spekjes.
Afgelopen weekend ook veel minder gesnoept dan voorgaande weekenden.

Komend weekend wil ik toch proberen het iets rustiger te gaan doen, wel gaan we dan onze trouwdag vieren. We zijn zaterdag alweer 18 jaar getrouwd, meestal komen de wederzijdse ouders even koffie drinken.
Ook gaan we meestal uit eten ter ere hiervan maar dat gaan we nu niet doen omdat de financien het niet toelaten en ook omdat we zaterdagmiddag naar de tante van Bert gaan om naar de carnavalsoptocht te gaan kijken, zij rekent er ook op dat we dan blijven eten, ze ging een grote pan erwtensoep maken.

Vorige week de wasmachine dus stuk en een nieuwe moeten kopen, ook nog een nieuwe fiets gekocht voor Jelmer, dit was hem beloofd voordat de wasmachine kapot ging.
Wasmachine was maar 5 jaar oud, dus balen. Dacht dat het een hele goede was, monteur zei dat het geen AEG was, maar Zanussi. Veel geld voor betaald destijds.
Nu heb ik een Asko, deze is vergelijkbaar met Miele alleen 200 euro goedkoper en de revieuws op internet hiervan zijn erg goed. Dus hoop ik hier meer plezier van te hebben.

Dames ik wens jullie allen weer veel succes.
Groetjes Niesje

March 3, 2011 om 02:35
He, dat kwakkelen van jou is wel erg vervelend voor je, je bent dan ook minder gemotiveerd om je aan je dieet te houden! Ik hoop dat je een beetje opknapt. Neem je wel aanvullende vitamines? Want dat helpt wel voor je weerstand!

Hier alles goed, drukdrukdruk, gisteravond monteur voor mijn DVR van UPC, die geeft soms de geest, neemt niet op, blijkt dat ik slecht signaal heb (en daar kunnen ze stuk van gaan), dus volgende week komt die man een nieuwe kabel trekken, want het signaal in de meterkast is wel goed. En hij heeft een nieuwe DVR neergezet, blijkt dat die oude waarschijnlijk echt stuk was, want hij heeft nooit de zender en de tijd weergegeven, en dat zou hij wel moeten doen. Nou ja,...
Verder gewicht nog steeds rond de 84.5, dus ik ben tevreden, hopenlijk morgen op mijn echte weegdag nog ietsje lager.
Vandaag weer een 3-uurs sessie bij de tandarts voor de boeg: wortelkanaalbehandeling in andere hoektand. Brrrrr neem maar vast preventief PCM.
Morgen weer drukke dag: telefonische afspraak met mijn begeleidster van Herbalife, om 10 uur pedicure, om 11 uur 2 uur cursus voor het digitaal registreren van pacemakers, daarna opticien voor controle lenzen en daarna nog naar de verjaardag van mijn zus, dan is het onderdehand wel weer 6 uur geworden denk ik.
Nou ja, vanavond alleen, dus lekker rustig, maar weer even wat achterstallige opgenomen series kijken (laatste 2 delen ER, Grey's, the Mentalist, Rizzoli en nog wat, genoeg te doen dus).

Goede dag vandaag!
Knuf, Ellen
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan