Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.70 kg (bmi: 27.23).

De virtuele fruitmand van buddie Sisinc heeft geholpen, want het gehoest en geproest was stukken minder vandaag gelukkig!

Vandaag was het weer wandeldag,we zijn vlak bij Assen gaan lopen waar 3 van de wandelvriendinnen wonen. Het werd een rondje van ca 11 km vanuit Loon, over het kleine mooie heidegebiedje Kampsheide, en door het tumulibos vol grafheuvels naar Rolde. Vandaar over zandpaden naar de grote uitgestrekte heide van het Balloërveld. We hebben nog even een kijkje genomen bij de schaapskooi van Balloo en zijn toen via het kronkelende Loonerdiepje weer teruggelopen naar Loon. Ondanks het koude nevelige weer was het weer een heerlijke wandeling! Maar dat zonnetje dat 's middags zo overvloedig scheen had van mij wel wat eerder door mogen komen....

Na de wandeling zijn we koffie gaan drinken bij één van de wandelmaatjes die niet meekon door een rugblessure. Ze had speciaal dingen in huis gehaald, een soort rozijnencrackers, het zag er redelijk gezond uit dus ik heb het maar genomen.
Er is dan zo'n stemmetje in mijn hoofd dat zegt : dan neem je straks toch gewoon een boterham minder? Maar wandelen maakt hongerig, en aan het eind van de dag was het trommeltje toch leeg.....

Na het werk bij mijn klant vanmiddag heb ik eerst mijn stemplicht gedaan natuurlijk, en toen nog even naar de Appie. Want ineens bedacht ik mij wat ik vorig jaar, toen ik geen dag ziek ben geweest, anders deed. Ik had toen een soort blauwe bessen-verslaving, at ze bijna elke dag. Maar ja buiten het seizoen zijn ze schandalig duur, en trouwens, mijn biologische winkeltje verkoopt ze helemaal niet in de winter. Dus ik ben er mee gestopt. Maar ze zijn wel razend gezond natuurlijk. Dus om de verkoudheid helemaal te smoren heb ik weer even lekker wat blauwe bessen gehaald. Die gaan straks heerlijk door de yoghurt.
Natuurlijk kwam ik bij de Appie de vrouw van een klant van me tegen, met haar kindje van 6 weken. Dat werd dus baby bewonderen en klep-klep-klep ..... dus het wordt wéér niet voor 8 uur eten vanavond, terwijl ik nog zulke goede voornemens had. Maar het eten is al klaar gelukkig, ik hoef mijn preischoteltje van gister alleen maar op te warmen, lekker :)
JolijtMarch 2, 2011 om 14:09
Het was vandaag inderdaad heerlijk weer om te wandelen!
Wat een geluk heb je toch, dat je zelf je werktijden in kunt delen!
Nou, ik heb ook genoten van de zon! Lekker in de tuin gewerkt. Helemaal schoon gemaakt, klaar voor de lente!
Fijne avond nog!

groetjes, Ilse
March 2, 2011 om 14:42
Hoi Jolijt

Het was vanochtend best fris zeker met wind tegen en vanavond ging het ook wel.
Ik heb toch weer 12km gewandeld met de hond.
Verder lekker bezig geweest met mijn eigen kamer.
Boeken uitpakken maar ik ben nog steeds aan het kijken hoe ik alles zo makkelijk mogelijk neer zet.
Ik had ook nog een kg prei liggen maar die heb ik gewassen gesneden en ingevroren. Want we aten wat anders en dan vind ik het weer zonde om in de kliko te kiepen.
Die blauwe bessen zijn zeker diepvries.
Lekker makkelijk die kartonnen doosjes.
Ik heb ze wel eens zien liggen 2,5kg bij de groothandel.
Ik noem geen namen anders maak ik reclame.
Groet Chris
March 2, 2011 om 14:51
He stom, zaten er geen blauwe bessen in mijn fruitmand?!!

Fijn dat je weer opgeknapt bent, en gelijk weer aan de wandel.. o ja, het is woensdag. Wel gezellig dat je dan even op bezoek gaat bij je thuiszittende wandelmaatje.

Ik had vandaag ook een wandeldagje, maar kom dat maar in mijn dagboekje lezen :)

Ja, het was superheerlijk weer! Zo mogen er nog wel wat meer van die dagen komen!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan