Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

NoMoreChubb woog op het moment van schrijven 141.30 kg (bmi: 47.21).

Dag 1 Cambridge dieet

Oke, laat ik eerlijk zijn. Heb vandaag kennis gemaakt met 2 smaken: botterschotch en chocolade, of te wel smerig en smeriger. Ik had mijn hoop gevestigd op de smaak chololade, maar helaas dat gaat em dus echt niet worden!

Morgen kan ik bosvruchten, aarbei, vanille en/of toffee-walnoot proeven. Ik hoop toch zo vurig dat er een smaak tussen zit die ik niet ranzig vind. Lekker hoeft ook niet, een neutrale smaak zou al heel fijn zijn. Ik laat t jullie weten. Oja, vanavond proef ik nog de oriental chilli soep, die mag ik volgooien met specerijen zoals knoflookpoeder, cayennepeper, zwartepeper etc.

Het is nu half acht en ik voel me oke. Heb een licht gevoel in mn hoofd, geen pijn. Ik heb gelukkig nog geen echt hongergevoel gehad. Ik moet bekennen dat ik gisteravond nog van alles heb gegeten.

Morgen en overmorgen verwacht ik de zwaartse dagen. Gelukkig kan ik mijn ervaringen delen met mijn nicht MISZDIVA. Zij is ook begonnen met het dieet.
Ik ga lekker op tijd naar bed. Ik werk deze week halve dagen.

Ben supergemotiveerd, want ik wil gewoon niet meer dik zijn. En de term MORBIDE obesitas bevalt mij totaal niet. Klinkt als: dik genoeg om dood van te gaan.
Moet nu in actie komen.

Dag 1: geen spijt.

Succes allemaal!

March 2, 2011 om 16:25
Hoi Hoi!

Ik wil je heel veel succes toewensen met het afvallen. Ik ben zelf 2 weken terug ook begonnen met Cambridge en het gaat me goed af, ben inmiddels 7,7 kilo kwijt. Hopelijk vindt je snel een shake die je wel lekker vind.

Nogmaal succes!:yougogirl:
March 3, 2011 om 03:57
Hey Ellen,

Bedankt voor je support. Ik ben zo benieuwd naar hoe anderen het Cambridge dieet ervaren. Jij bent al twee weken bezig, heb jij wel een shake kunnen vinden die je "lekker" vindt?

De Oriental chilli was wel te doen. Toch wel lekker om iets warms naar binnen te krijgen na al die koude shakes.

Wat goed dat je in twee weken al zoveel bent afgevallen. Hou je je strikt aan het dieet?

Heb je een vast tijdstip waarop je eet, of beter gezegd drinkt :pilsje:?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan