Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 24.60).

Hoi lieve buddies,

Ik ga maar weer een berichtje schrijven, al heb ik nog niet ontzettend veel te melden sinds gisteren. Maar ik weet altijd wel iets te lullen haha.

Ik verveel me een beetje en mijn punten zijn op. Ik heb nu eigenlijk heel veel zin om iets te snoepen, wat dus niet kan en mag. Daarom kom ik het hier even van me afschrijven.
Straks ga ik nog wel wat druifjes nemen, die mogen voor 0 punten. En flink wat thee.

Ik ben nog aan het twijfelen of ik vanavond wel iets lekkers mag nemen van mijn vrije punten. Ik moet namelijk zaterdag 12 uur en zondag 10 uur aan een stuk werken vanwege carnaval, zonder pauze mét enorme drukte. Dus ik beweeg dan erg veel en daarvoor mag(moet) je dan wat meer eten. Dus ik denk dat ik dan niet mijn vrije punten hoef te gebruiken, maar dat extra eten dat ik nodig heb kan gebruiken van mijn active points. Nouja ik zie nog wel haha. (waar kan een mens zich toch druk over maken haha maar vind het belangrijk om er over na te denken).

Ik zie er wel tegen op, carnaval. Ik werk zaterdag, zondag, maandag en dinsdag zo'n 10 a 12 uur per nacht en dan moeten we woensdag heel de kroeg poetsen. Qua salaris is dat perfect, het is even flink bijverdienen. Maar als je, zoals ik, een hekel hebt aan carnaval is het zwaar. Nouja, vorig jaar heb ik ook overleefd dus het komt wel goed :).
Zaterdag, maandag, dinsdag en woensdag kan ik gewoon thuis avond eten en hoef ik pas daarna te beginnen, zondag werk ik van 13u tot 23u en zal ik iets mee moeten nemen wat ik snel naar binnen kan werken (pastasalade en brood ofzo).

Komt allemaal wel goed, denk ik.. Het moet maar. Ja..

Nu ga ik maar even een boekje lezen.

March 3, 2011 om 01:44
Goedemorgen!

Ja ik báál echt als een stekker. Maar aan de andere kant heb ik ook het gevoel dat er dingen zijn die beter kunnen, want ook deze keer waren mijn vrije punten bijna op door de Mac op vrijdag, de cupcake op zaterdag en de coleslaw op dinsdag. Het is dus niet helemaal raar. Wel gaat een groter deel van mijn vrije points nu op aan gezonde dingen, maar toch..
En die troost is inderdaad een troost haha! Netto zit ik in elk geval wel op gewicht! Wat leuk trouwens dat jij op de cursus één keer per maand wel een topresultaat neerzet zeg! 1,7 kilo klinkt toch wel erg goed! En die sleutelhanger haal je wel!

Het Cold Turkey afkicken komt echt door het boek van Amber Albarda dat ik dat wil. Als je leest wat suiker met je lichaam doet (en je bloedsuikerspiegel) dan hoef je het echt niet meer. Ik probeer daar nu dus heel goed op te letten en vandaag ga ik lekker aan de kruidenthee en (heel saai inderdaad) water.. Ik zal opletten of ik ook hoofdpijn krijg..

Wat cool dat jij als Marilyn Monroe gaat! Is absoluut een hele mooie vrouw! Ik ga zeker een foto maken van mezelf haha, vind het zo'n sexy jurkje!

En het is heel goed juist dat je nadenkt over hoe je je dieet gaat inrichten als je straks met carnaval overuren draait! Dan kom je niet voor verrassingen te staan! ;-) En ook top dat je bij snaaidrang gewoon hier even afreageert!

Nu ga ik écht aan het werk, haha!

Fijne dag vandaag! Liefs!
March 3, 2011 om 08:52
Aha ook al zo een vervelings eter. Als ik me verveel stort ik me ook altijd op snaaiwerk, moet me daar nu echt voor inhouden altijd. Gisteravond maar een paar bospeentjes gepakt, dat is gezond snaaien en dat mag van mezelf ;)

Ik wens je in ieder geval heel veel sterkte met de carnaval. Hier vieren we dat niet, dus ik heb er geen last van LOL.
En je gaat als marilyn Monroe...gaaf! Dat is dan wel weer leuk! Succes!

Liefs, Renee
March 4, 2011 om 14:53
Hoi!

Hoe gaat het bij jou? Drukke werkdag vandaag! Werk ze in elk geval! En ik vind het echt goed dat je je eetlijst voor die dag goed doordenkt, dat is écht een goede eigenschap al voelt het misschien wat overdreven.


Ik ga vanavond nog geen carnaval vieren, ben zóó moe!

Aii, straciatellakwark, is dat zó'n puntenknaller? Jammer zeg! Ik heb rijstepap gekocht, dat is wel héél lekker (vind ik) maar is ook 3 punten voor 125 gram. En 125 gram, da's écht niet veel! Sommige dingen zien er zó gezond uit, maar vallen dan zo vies tegen! Ik vind activia-light voor 2 punten ook nog best 'duur', zoveel is het niet en al helemaal niet smaakvol, dan ga ik liever voor 200 gram magere kwark..

Heb mijn punten omlaag geschroefd van 33 naar 30 per dag, maar wat is dat karig zeg!! Ik mag vanavond niets meer maar heb zó'n zin in een stukje écht pure chocolade.. Die ga ik mezelf gewoon gunnen, het is immers weekend. Daarna weer in het gareel!

Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan