Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Cootje72 woog op het moment van schrijven 79.60 kg (bmi: 25.70).

Zo ben nu ruim 2 jaar bezig met mijn afvalstrijd (ja eerlijk is eerlijk soms is het een strijd) en zit nu 35 kilo lichter en geweldig maar te ruim in mijn velletje. Ik heb besloten om voor een buikwandcorrectie te gaan en morgen is de dag. Afgelopen augustus is er met liposuctie reeds 800cc vet weggezogen bij mijn maag en nu gaan ze dat nog een keer doen en gelijk mijn overtollige huid verwijderen. Oh wat zal ik blij zijn als ik geen overhangend buikje en een platte buik/maag heb. Ik ben zo benieuwd naar het resultaat, maar ik weet ik zal nog even geduld moeten hebben, voordat je echt het eindresultaat ziet.
Maar het is voor mij de slagroom op de taart, of het toetje na een lekker diner. Het is een uitgave, want vergoed krijg ik het niet, maar ik heb het er graag voor over.

Wish me luck!!
:ikhouvanmezelf:
:geloofinmezelf:
:trotsopmezelf:

March 2, 2011 om 13:51
Ik wens je heel veel sterkte morgen,ik ben ook heel trots op je.

Liefs Ineke.
March 2, 2011 om 16:12
Lieverd ik ben zoooooooooo trots op je, je bent een kanjer ik wens je zoveel succes morgen, je bent een toppertje:okidoki::insideheart:
March 3, 2011 om 03:54
OOk ik ben erg trots op je

Groeten van Klazina
March 9, 2011 om 07:55
:hi:

Beetje late reactie op je mailtje. Ben de laatste tijd ook wat minder hier te vinden ivm mijn gezondheid. Hoop het gauw weer te kunnen oppakken.

Hoe is de operatie gegaan vorige week? Even een kleine tip, want je krijgt het niet vergoed zie ik. Maar het is wel een medische ingreep. Ik zou het proberen om het met de inkomstenbelasting mee te nemen. Ja heb je nee kan je krijgen toch? Alle andere medische kosten/hulpmiddelen die niet of deels vergoed worden mag je ook met je inkomstenbelasting meenemen, dus... gewoon doen!

:cissie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan