Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Dieeetniet woog op het moment van schrijven 95.10 kg (bmi: 30.70).

:yeahyeah: 1e streefdoel is behaald nog maar 4 te gaan :yeahyeah:

Een week vrij leek me de ideale gelegenheid om weer serieus werk te maken van een laatste poging om voor mijn 50ste jaar in de buurt te komen van mijn gewenste, verlangde, gedroomde en ga zo maar door gewicht. Een nieuwe laatste poging omdat ik het eigenlijk een beetje zat word. `vanaf 2006 hang ik hier al rond met periodes van stilte en redelijk actieve. In die tijd had ik wel 50 kilo kunnen afvallen in plaats van de 4,9 die er nu af is. Oke met 50 kilo minder heb ik waarschijnlijk een acute vorm van anorexia en gaat het niet goed met me maar 25 kilo minder zou helemaal perfect zijn.
Ik heb mij voorgenomen om er nu echt voor te gaan, te slagen en het vol te houden zodat ik weer verder kan in een nieuw jasje letterlijk en figuurlijk. :lady9:
Mocht ik er dan toch niet in slagen ; well that be it! Ik ga dan niet meer zeuren en treuren, dan heb ik maar een maatje of wat teveel. :trampie:
Maar nog niet getreurd, ik val af in een redelijk tempo en met goede moed. Een week thuis houdt wel in dat je veel en vaak naar de keuken kunt lopen om te zien of er nog iets is wat je eventueel zonder spijt naar binnen kunt werken... niet zo veel als je een dieet met maaltijdvervangers hebt gekozen. Maar wel zo eenvoudig, Ik maak een pan groentensoep waarvan ik 2x per dag mag eten. :kokkerellen:
vult lekker en zit het dieet niet in de weg (lowcarb). :modifast1:koffie en kruidenthee, maken de dag compleet. Ondertussen maar veel op de site kijken hoe jullie het allemaal vergaat, voel me sterk het gaat lukken let maar op.
:dieeetniet:

March 2, 2011 om 14:49
Bij mij werkte Modifast niet meer en op het laatst moest ik er van kokhalzen.
Het wordt ook snel saai ze een shake.
Of is dit nu anders?
Succes
Groet Chris
March 2, 2011 om 15:52
Hallo Dieeetniet,
Ik kan me niets voorstellen bij een dieet met maaltijdvervangers. Hoe leer je dan op een gezonde manier gewoon eten? En dan eet je nu bijna helemaal niets?? PFOEEH! Zwaar hoor. Maar wel snel resultaat, hoor ik. Dat is dan wel weer fijn. En een week vrij, kun je wel lekker veel bewegen. :hoelahoepen: Morgen prachtig weer. Heel veel succes! Ga je nog wat leuks doen??
Nannie
:mollie5:
March 3, 2011 om 04:42
:hi: Hoi Dieetniet!

:thanks02: voor je leuke berichtje.
Kan me helemaal voorstellen dat je niet zomaar weer een leuk paard :pony: kan vinden als je genoten hebt van een eigen superpaardje.
Ik rijd Z1 met mijn fries (krijg de wissels er niet op :( )
En M2 met de KWPN-er (kande wissels gelukkig al.)

Normaal heb ik inderdaad beweging genoeg. :paardrijden: Maar ik zit op dit moment geheel stil :gebrokenbeen: omdat ik ben geopereerd aan mijn enkel. :voeten: Ik had een botsplinter in mijn spronggewricht. Nadat ik van een andermans :censored: paard ben gevallen. :(
Maar nog een paar dagen, dan zitten mijn 6 weken rust erop en kan ik weer beginnen met lopen en wie weet hoe snel ik dan weer op mijn paardjes kan! :genieten: En ook nog pijnloos dit keer. :haha:

Ik las jouw verhaal, wat een power joh! Je klinkt echt zo sterk en gemotiveerd. Ik neem een stukje van je mee hoor. Kan ik wel gebruiken.

En ik hoop dat je op je verjaardag lekker veel kilo's kwijt bent. Ik heb ook een keer modifast gedaan en dat ging toch echt snel. Al is mei wel heel dichtbij.
Maar dan moet je na je verjaardag maar gewoon nog even doorgaan, om je :streefdoel: te bereiken hoor. :jijbenthetwaard:
:zethemop:
:katjed: katje. :groetjes:
March 3, 2011 om 04:46
:hi: Hoi hoi!

Ik moet wel lachen.. :grinnik:
Ik lees nu je 2e berichtje.
Geeft niks hoor. Snap ik best. :laatmaar:
Je kunt ook niet alles lezen toch? :poeh:

Mijn laarzen kan ik nog aan, maar net als wat jij zei, die kilo's zitten echt in de weg hoor. :( Ik was net zo blij dat ik juist :dalendelijn: ging, vlak voor mijn operatie.

Nou, wie weet kan ik straks de draad weer oppakken.


Echt toeval! Ik lees vandaag allemaal positieve, sterke verhalen bij iedereen. :datmeenjeniet:
En ik voel me zelf nu ook sterker.
Terwijl ik vanmorgen best in de piepzak zat, die magische grens overschreden.. 90 kilo..
Nou, vandaag BROOD en dan zijn we er weer onder hoor.
:schopondermijnkont:
March 3, 2011 om 10:35
:baai: Hoi nieuwe buddy! :vrienden02:

Dat is een goed plan, gewoon je verjaardag een beetje later vieren. :+:
Dat zou toch geweldig zijn, als je in juli nog wat mooie kleren kunt kopen. De zomer is dan nog maar net begonnen. :yes2:

Kan je het goed volhouden met die modifast? Ik vond de eerste 3 dagen heel erg en daarna ging het wel. Maar toen (20 jaar terug) mocht je er geen soep bij. Dat is denk ik best wel fijn hoor. Heb je toch wat warms en lekkers erbij. :mmmlekker:

Ik heb 2 keer een les genomen met de fries. Dat dede we inderdaad met een balk en de eerste les sprong hij de helft van de tijd wissels. :whoepie:
Dee les moest ik zelf meer concentreren op buiging, hulpen, houding etc en dan is het allemaal te veel waar ik op moet letten :moron: Het wilde echt niet en natuurlijk springt hij dan ook niet meer. :( (mijn schuld)

Ik heb wel heel goed geleerd hoe je de hulpen moet geven voor de wissels en dankzij die 2 lesjes heb ik ze wel zelf op mijn KWPN-er kunnen zetten. Dus ik heb er uiteindelijk heel veel van geleerd. :jippie:

Dus als ik zelf weer gangs ben, dan ga ik het gewoon weer proberen met mijn friesje. Met een balk. :ja: Hij stampt "gelukkig" erg op de trailer, waardoor we alleen naar wedstrijden gaan die dichtbij zijn. Dus ik mag nog 18 winstpunten rijden en daar doe ik wsl nog wel 2 jaar over als ik wil. Dan zou ik misschien die wissels er toch op kunnen hebben. :helpme:
Ik hoop het maar, anders is het over en uit met de wedstrijden met hem en dat zou ik echt heel verdrietig vinden. :snik:

Een Hannoveraan had je! Ons 1e paard was ook een Hannoveraan. (Waldgott) En als mijn paarden die ik nu hebben, dood gaan of met pensioen moeten, dan wordt het weer een Hannoveraan of Trakehner of Oldenburg. :duitsland: Duits in ieder geval. :genieten: Balzflug, daar moet je echt van genoten hebben. Fijne gangen, fijn karakter. :ja:
Dat hebben mijn mannekes niet hoor. :grinnik:
Maar ik hou toch veel van ze. :pony:

Ik ben een echte dressuur muts hoor. En ik heb ook nog een whiplash, na een auto ongeluk (11 jaar geleden). Maar mijn bruine paard is springen-gefokt. Hij weigert nooit en gooit zelden een balk af. Zo moeizaam als de dressuur gaat, zo makkelijk springt hij.
Ik durf / kan zelf niet erg hoog. :wilnietkijken: Maar als ik hem niet had gehad, had ik nooit gesprongen. :neen: En daar geniet ik wel enorm van. Ook al is het maar 70 cm of zo. :haha:
Ik weet dat hij altijd zal springen. Hoe dom ik het ook doe. Fijn he? Dat is ook wat waard. :wappi:

Leuk dat we buddy's zijn!
Gaan we samen ons best doen.
:goteam:
:katjed: katje. :dalendelijn:
March 7, 2011 om 06:48
:hi: Hallo jaloerse buddy! :haha:

Jij gaat ook vanzelf je :streefdoelen: halen hoor.
:alleskomtgoed:
Ik moet wel lachen dat ik er 1 voorloop.. :grinnik:

Wat GOED van jou zeg, dat je ietsje bent afgevallen :dalendelijn: teriwjl je 3 dagen in Frankrijk zat. :yougogirl:
En nu lekker weer :pijldown: met je shakes.
Knap, dat je zo in de mood bent.
Ik ook weer hoor, ik hou me gewoon aan de positieve buddy's vast.
:goteam:

Ik heb al :paprikagroen::paprikarood: gesneden en knoflook.
En verder staan er allemaal zakken met kant-en-klare dingen klaar. Groene kool, kalkoenreepjes, noodels. :wok:
Dat wordt smullen straks. En erg mager. :mmmlekker:
Voor het eerst weer :kok: na mijn operatie! Leuk he?
Zo heb ik weer wat extra te doen over de dag.
:zethemop:
Deze week allebij 1 kilo er af??? :duimen:
:katjed: katje. :groetjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan