Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Molleke31 woog op het moment van schrijven 93.50 kg (bmi: 33.93).

:hoi:
Het voorbije weekend samen met mijn vriend een weekendje naar oostende geweest. Daar totaal niet op mijn eten gelet natuurlijk..Maandag terug thuis gekomen ziek , ziek en nog een ziek..Overgeven, diaree, hoofdpijn alles op een hoop. Ik denk dat mijn lichaam me probeert duidelijk te maken dat het allemaal teveel wordt. Vandaag gaat het al iets beter en dan moet ik zo opletten dat ik niet terug in de gewoonte verval van gaan te vreten..Erg he pas zo ziek geweest en dan nog moeite hebben op je te beheersen..Maar ik doe mijn best al is het zoooooooo moeilijk. Heb ook terug met een vriendin afgesproken om terug 2x per week te gaan zwemmen. Want mijn conditie is onder 0. De trap op en ik ben steendood :supercry:
Morgen ook naar de neus/keel/oorspecialist want ik sukkel al 4 maanden met vocht achter mijn trommelvlies waardoor ik de hele tijd duizelig ben en sinds een paar dagen ook barstende hoofdpijn heb;dus hopelijk heeft hij een oplossing..Ik heb van de huisdokter 3 maanden cortisone pillen gekregen maar dat hielp maar tijdelijk en daarbij daar word je nog dikker van :zucht:
Ik heb ondertussen mijn cursus logistiek assistent ziekenhuis afgemaakt en mijn :opstreefgewicht1:behaald, nu nog werk vinden. Want zo hele dagen thuis zitten maken de vreetbuien er niet beter op natuurlijk.
Zo dat was het weer een beetje,
Liefs Vicky

March 3, 2011 om 08:09
Hoi lieve Vicky,

Volgens mij is regelmaat toch het beste als je geneigd bent om thuis te gaan snaaien!
Ik hoop dan ook dat het je gaat lukken snel een leuke baan te vinden!
In ieder geval van harte gefeliciteerd met je diploma! Dat heb je toch maar mooi voor elkaar!!

Ik hoop dat je snel opknapt en dan de KNO-arts wat voor kan schrijven waar je je beter van voelt, maar niet dikker van wordt. Want dat motiveert natuurlijk helemaal niet!

Goed trouwens dat je weer gaat zwemmen. Zo zie je, al die goede voornemens zijn al een eerste stap. Het komt echt wel goed met je. Daar ben ik zeker van.
Nu gewoon gaan bikkelen, want dat kan je best. Dat heb je al laten zien, dus waarom zou je dat nu niet meer kunnen. Ik geloof in je!!
Nu jij nog!!

Heel veel liefs, succes en beterschap gewenst.

Dikke kus,
Ka
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan