Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Heufster woog op het moment van schrijven 65.50 kg (bmi: 23.21).

Nou dat is al weer even geleden.
Nu heb ik even een moment van rust. Froukje slaapt even, dus daar moet ik van profiteren.
Het is hier de laatste dagen te druk geweest. Ik heb ook te veel gegeten, meer zo van tja laten we het gezellig houden dus kanen. Eigenlijk stress weg eten en dat heb ik nog nooit gehad. Maar ja:
Gisteren voorbeeld van de dag: Ik kom de voordeur uit met de duo wagen, pof plant om, pot kapot. Zo begint al lekker. Op weg naar Epe voor id kaart voor Froukje. Niet de juiste documenten bij me. Even de Wibra in om een laken te kopen om het spandoek voor de buurman (50) te kunnen maken. Ook even de AH in om boodschappen te doen, er kwamen nl 7 assistenten eten. Eenmaal thuis aan de kook voor de eters. Eten klaar en dus Jasmijn ophalen van ochtendje dagverblijf. Jasmijn in bed, ik de poep uit de wei halen, water vullen en konijnen kooi uitmesten. Goh wat heeft de pony een jeuk, blijkt ie luis te hebben, ja hoor kom maar door met die ellende. Even met manlief naar het industrieterrein om de inbouwkast vorderingen te bewonderen, prachtig! Dan op de terugweg langs de dierenarts om antiluis spul te halen. Oma Froukje was dus ff hier, tijdens onze kastkijksessie. Oma Froukje weer afgelost. Pony uit de wei ingespoten met antiluis. Paard laat zich niet vangen voor inspray sessie. Dus hopen dat hij het niet heeft. (hij heeft in elk geval een andere vacht en geen jeuk, duimen dus). Marc is ondertussen gaan hardlopen en al weer terug. O help het laken voor de buurman...mislukt. Ik dacht nl snel te kunnen zijn door een spuitbus te gebruiken. Lopen heel die letters door, niet te lezen. Dus nu poging twee. Laken van de buurvrouw en met viltstiften heb ik op zolder op mijn knieën het spandoek gemaakt. Pff
Marc zit nog in zijn sportkleren en ik in de oude kleren van de spraytoestand, staan alle assistenten al voor de deur. Dan gaan we eten. Ik met 1 been op de wipper om Froukje stil te houden, 1 hand om jasmijn te helpen met eten, te zorgen dat haar beker niet over de tafel gaat en ze de spaghetti niet lanceert bij de assistenten in hun haren en dan nog zelf wat naar binnen krijgen. Oh ja en ondertussen had ik mijn les voorbereid. Want de eerste keer lesgeven op de hondenschool was ook nog die avond om kwart voor acht. Dus lesgeven. Ik kwam thuis en was eigenlijk helemaal kapot, maar ja Froukje niet. Zij sliep van half twaalf tot half vier. Toen hop weer aan de borst om vervolgens om 5 uur vanmorgen een kramp aanval te krijgen die om half acht ofzo weer over was en tja toen was Jasmijn wakker.
Dus mmmmm.Wie zegt dat niet werken lekker relaxed is, heeft het niet helemaal goed. En toch vind ik het nog leuk ook. Alleen ik heb niet vaak tijd dus. Resultaat is wel dat ik veel fitter ben op zich dan na Jasmijn doordat ik wel moet en dus best veel kan eten en niet moddervet wordt. Omdat ik toch wel veel eet, tja moet toch wat, ben ik nog niet op het streefgewicht. Maar ja, je kan ook niet alles hebben!
Dus mensen, sorry als ik jullie wat minder zie dan jullie gewend zijn....Als de beesten begraven zijn en mijn kinderen getrouwd komt het weer helemaal goed!!! XX
:heufster:

March 2, 2011 om 15:44
Een hele goede beschrijving van het leven van de jonge moeder. Je blijft draven. Maar het goede nieuws is dat je het goed doet en er lol in hebt.
Niets aan de hand dus. Beetje lippenstift op en daar gaan we weer.
Smama
:gekelogtenberg:
March 7, 2011 om 04:23
En? Heb je mijn nieuwe profielfoto al gezien?
Het was erg gezellig gisteren. Wij en de gasten hebben genoten!
Smama
:gekelogtenberg:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan