Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Jelinano woog op het moment van schrijven 110.70 kg (bmi: 36.99).

week 9 26 februari-5 maart 2011 96.4 -> 95 kilo

Zo de 8e week zit erop: -0,7 kilo eraf dus nu 8,7 kilo in totaal.

Ik heb mijn doelstelling voor de afgelopen week net niet gehaald. Het was een week waarin geen beweging in de weegschaal leek te willen komen.

Deze week (het is alweer woensdag) heftig begonnen. Zaterdag kwamen P&J eten en ik hoef daar denk ik niet meer over uit te wijden.

Ik had ongelofelijke snaai zin en heb de helft van de hapjes al opgegeten tijdens het bereiden. En dan natuurlijk niet de calorie-arme maar juist de meest heftige.

Ons diner was wel aangepast aan mijn dagelijkse punten totaal, maar de fles wijn (ruim) pp weer bepaald niet.

Tot mijn verbazing was er zondagochtend niets aan de hand op de schaal en sindsdien gaat het de hele week al als een tierelier. Ik heb al 2 keer mijn streefgewicht voor a.s. zaterdag naar beneden bijgesteld omdat ik het al bereikt had. Super dus. Vanochtend zat ik al op 0,9 kilo en dat na pas 3 dagen, helemaal top.

Vanmiddag flink gewandeld. Omdat we ons rondje steeds sneller lopen hebben we de route vergroot met een extra stukje door het bos heen. Het eerste stuk van de nieuwe poot is redelijk stijl omhoog (pffff), dan komt er een stuk vals plat en de laatste poot in het bos gaat gematigd naar beneden. Dit stuk hebben we gedribbeld. Lekker hoor. Ik had alleen de verkeerde bh aan en om het risico van blauwe ogen te vermijden..... moest ik er na een kleine 100 meter alweer mee stoppen. Ik moet echt mijn sport bh aan als ik ren anders gebeuren er ongelukken.

Ik zit erg lekker in mijn vel, zowel lichamelijk als geestelijk en ben blij dat ik zo lekker ga op het moment. Wat ik moeilijk vind is dat ik mijn dagtotaal aan punten (WW) niet lijk te bereiken. Ik blijf er boven uit komen. Ik weet dat ik nog een aantal keren zal moeten minderen in punten en dat baart me nu al een beetje zorgen. Als ik nu al niet uitkom, hoe moet het dan straks?

Nou ja, wie dan leeft wie dan zorgt. Nu blijf ik gewoon lekker happy zijn.
Dag dag allemaal

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan