Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 2, 2011

Geschreven door Proud20

Al 3 dagen eetbui vrij! Voor mijn doen is dat redelijk bijzonder. Meestal zit ik nu rond breaking point, maar ik ben nu zo vastbesloten dat er geen ruimte is voor breaking point.
Ik heb nu om te beginnen als doel om de eerste week tegen de 1000kcal te eten. Best wel lastig tegenwoordig om zoveel te eten. Als ik me laat gaan en geen eetbui heb den ik dat ik rond de 1500kcal eet (ga het later wel even berekenen). Maar goed, die eetbuien zijn nu niet meer aan de orde.

Ik heb m'n voedingsmiddelen een beetje beperkt. Zo heb ik minder keus en dat zorgt ervoor dat ik minder snel teveel neem (wetenschappelijk onderzocht hihi).
M'n gewicht gaat nu rustig omlaag... alhoewel, ik heb heel even rond de 58kg gezeten, maar zit er nu al weer ruim 4kg onder in een paar dagen. Ik heb wel een klein beetje vals gespeelt om overtollig rommel uit m'n buik weg te krijgen en dat heeft ervoor gezorgd dat m'n buik ook weer wat platter is, Jeej!
Nu weer op eigen kracht verder en ik hoop over 2 maanden zeker 6kg kwijt te zijn. Moet te doen zijn toch? Dan zit ik rond de 48kg en dat is bijna bij mijn streef, nogmaals Jeej!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan