Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 3, 2005

Tascha woog op het moment van schrijven 72.40 kg (bmi: 24.47).

Zoals iemand misschien al gemerkt had, had ik een nieuw dagboekberichtje tussen de reacties gezet!! Lekker slim en ik weet niet hoe ik dat moet wegkrijgen.. hihihi


May 4, 2005 om 16:20
Hoi Tascha,

Bedankt voor je berichtje in mijn dagboek.

Mijn weging gaat helaas morgen ook niet door, en dat vind ik best balen omdat ik bijna mijn streef heb bereikt en ik wel eens wil weten hoeveel ik nou eigenlijk nog moet. Jammer maar helaas.

Ik heb wel vandaag op de sportschool op de weegschaal gestaan (maar deze geeft helaas een heel ander gewicht aan dan degene van de WW, er is geen lijn op te trekken hoeveel verschil erin zit) maar deze gaf vandaag 56,7 kg tegenover 21-04-2005 toen gaf hij nog 58 kg aan. Dus volgens deze weegschaal zou ik 1,3 kg zijn afgevallen de afgelopen 2 weken. Jammer dat ik niet vorige week ben gaan wegen dan had ik nu een beter overzicht gehad van wat ik volgens de weegschaal van de sportschool deze week zou zijn afgevallen.

Nou volgende week donderdag is dan maar extra spannend. Ik ben echt eens benieuwd. Het is al heel lang geleden dat ik zo weinig heb gewogen als nu, en ik schaam me er niet voor om te zeggen dat ik me super voel.

Nog een paar kg en dan ben ik er, joepie!!!

Heel veel succes, zou je ook eigenlijk morgen moeten wegen?

Nou als dat zo is dan zal het voor jouw dus ook volgende week extra spannend zijn.

Groetjes,
Angelique
May 6, 2005 om 04:03
Hoi Tascha,

Ja in princiepe ben ik geslaagd voor een tafel maar net als bij jouw was het hartstikke druk op de woonboulevard. Veel duiters en belgen ook moet ik zeggen.

We hebben hem nog maar even laten staan en gaan hem morgen halen (als hij er dan nog is haha).

Mijn doorzettingsvermogen is eigenlijk ook wel wat aan de mindere kant geweest afgelopen week. Ben gisteren zelfs nog gaan uiteten naar de Joegoslaaf. Moet de punten er nog voor letten dus ik ben eens benieuwd. Zal op zich wel meevallen, ik heb een paar stukjes vlees, een paar frietjes, veel salade en groenten gegeten. Het vlees is allemaal gegrild dus dat valt ook wel weer mee. Ik heb geen voorgerecht gepakt en ook geen nagarecht. Dus als het goed is valt de schade weer mee.

Ik heb eigenlijk geen tips voor je hoe je dat zou moeten ondervangen. Het is voor mij eigenlijk de eerste keer dat dat deze week was en voor mij weet ik gewoon dat ik er deze week weer tegenaan ga, vooral omdat we donderdag weer op de weegschaal moeten. Dat is voor mij echt wel motivatie, en natuurlijk ook dat ik niet meer zo heel veel hoef.

Vanmiddag ga ik lekker naar de Lentebeurs met mijn moeder, hoop dat daar niet al teveel lekkers staat voor det proeven en dergelijke. Ik heb net maar weinig punten gegeten, dan kan het niet zo'n kwaad als ik vanmiddag eens wat lekkers wil proeven, och ik zie het wel.

Nou een fijne dag gewenst en we "spreken" elkaar wel weer.

Groetjes,
Angelique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan