Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, May 3, 2005

Tien woog op het moment van schrijven 87.70 kg (bmi: 29.30).

Hallo allemaal. Ik ben lekker druk. Maar daardoor ook niet op de lijn gelet. Vanmorgen maar weer eens op de weegschaal. Ik vreesde het ergste (boven de 80) maar dat viel heel erg mee. Waarschijnlijk omdat we dit weekend redelijk veel gefietst hebben... dus dat moeten we maar vaker doen!

Ik wilde gisteren eigenlijk weer streng beginnen en nu doorzetten naar die 75. Maar ik kreeg van het weekend 2 dozen chocola, nog voor mijn verjaardag. De ene doos heb ik in Hengelo bij m'n vriend laten liggen, de andere heb ik mee genomen naar m'n werk. Maar dus 'stiekem' zelf ook wel wat van genomen. Het positieve aan dit verhaal: ik heb niet beide dozen helemaal alleen opgegeten!

Vandaag op m'n werk nog getrakteerd op appelflappen. En vanavond op kraamvisite rijstevlaai gegeten...dusssss

May 12, 2005 om 01:18
Heey martine!

Ik heb een heerlijke vakantie gehad, maar wel een beetje nat hier en daar ;) haha maar ja zeilen kun je wel met die wind!

Ik doe het tegenwoordig ook zo :D Als ik chocolade krijg neem ik het mee naar mijn werk of laat het ergens liggen haha goede trucjes, en dat je er dan ook wat van genomen hebt is heel normaal, daar word je echt niet dik van, (+) goed geregeld zo.

Ik denk niet dat ik morgen al weer 75 weeg, dat zou wel heel erg mooi zijn ;) Maar ik woog vanmorgen 75,5 en daar be ik ook al heel erg blij mee, afgelopen maandag was het nog 77, maar het heeft toch wel te maken met dat ik :ongi: was dus.

Ik ben dol op appelflappen trouwens :lekker: mmmjammmie, hoop dat je ervan genoten hebt! :)

Groetjes :dag: ***Lientje***

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan