Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Miepiemo woog op het moment van schrijven 84.40 kg (bmi: 29.20).

Ow damn... :stom:

Met het schaamrood op de kaken zit ik hier mijn dagboekje aan te vullen.:beschaamd:
Vanmorgen ben ik op de weegschaal gaan staan. Ik had natuurlijk kunnen weten dat mijn gebulk van de afgelopen week :pasta: niet zonder consequenties zou zijn, maar ja, het zag er zaterdag zo goed uit. Nu dus niet meer... :( Ik weeg gewoon weer 84.4 kg. 600 gram aangekomen!:meenjeniet:
De eerste gedachte die bij me opkwam: Dit ga ik dus éééécht niet op mijn valtaf account zetten he!! Maar toen bedacht ik me dat jullie het waarschijnlijk allemaal al wel eens mee gemaakt hebben, en dat als iemand het begrijpt en er niet (teveel) over zal oordelen, het de valtaf deelnemers zullen zijn. En ik moet zeggen, het is eigenlijk juist daarom zo lekker dat ik het hier gewoon kwijt kan. Waar ik voorheen het altijd dan maar voor mezelf hield en het dus zo'n teleurstelling werd dat ik er buikpijn van kreeg en maar niet doorging met lijnen, kan ik het nu gewoon kwijt en lucht het zoveel op. :poeh: Dus vanaf nu er weer echt vol tegenaan!

En bij deze toch een bedankje voor iedereen die hier op valtaf zit, en bewust of onbewust een enorme steun is voor mij en waarschijnlijk vele anderen! :beerbedankt:

:shy2:

Mireille
Onbekend
March 9, 2011 om 05:13
Hee meid,

Don't worry! Iedereen heeft wel eens zo'n momentje :DD: En tiz maar 600 gram joh! Waarvan ook nog vocht!
Maar ga je nu wel door met gezond eten ipv dat je er verdrietig over blijft en gaat snaaien :) Ken ik niet ofzo hoor.. hahahaha..
Opgelucht weer knalluh :hop:

Vandaag nog plannen qua sporten? Ik heb gemerkt dat als ik na mijn werk ga sporten en daarna eten dat ik 's avonds zo voldaan ben dat ik niet eens meer wil snoepen :) En overdags neem ik gewoon niets lekkers mee. Moet vol te houden zijn toch !

:yougogirl:

Groetjes
:arctic:
Onbekend
March 10, 2011 om 13:01
Mooi die 2e foto!
March 10, 2011 om 13:46
Hoi miepiemo!

Hihi, ik heb ook al duizend keer gedacht "zou ik dit nu op valtaf melden of niet" maar als we het niet doen dan bedriegen we onszelf een beetje en dat is niet de bedoeling!

Het is natuurlijk balen dat er 600gram meer op de weegschaal staat, maar als het er snel is aangekomen dan kan het er ook snel weer af!! En jij kunt het!

:tigue:

:tigue:
Onbekend
March 11, 2011 om 17:48
He miepiemo!!
Bedankt voor je lieve reactie op mijn dagboek, super! Fijn om te lezen dat er mensen zijn die het ook moeilijk hebben met afvallen, ik ben dus niet de enige! Misschien dat we elkaar kunnen steunen. Ik vind het in ieder geval gezellig om af en toe met iemand erover te kunnen kletsen!!

Hopelijk spreken we elkaar snel!

Groetjes en succes!
Monique:+:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan