Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Blondie24 woog op het moment van schrijven 75.00 kg (bmi: 24.77).

Gisteren mijn eerste weegmomente gehad. En ik had tussendoor niet gewogen dus natuurlijk erg nieuwsgierig. Het resultaat mocht er wezen ( al is dat meestal de eerste week bij Cambridge.) 3,1 kilo eraf!! Merk er nog niets van aan mijn broeken dus het zal wel 2 liter vocht zijn :) Maar alsnog... ze zijn er vast af. Op naar de volgende 7. Volgende week ga ik een nieuwe foto maken om te kijken of het verschil zichtbaar is geworden.

March 9, 2011 om 06:18
Hoi Jolanda,

Dank je wel voor je berichtje! Het klink misschien wat "crasherig" voor veel mensen, maar ik ga er bewust mee bezig, wil alles doen wat moet (zoals water drinken, wat ik nu trouwens ook al aangewend heb). M'n vriend is verpleegkundige en die vindt het wel heftig, maar kan niet echt wat vinden waarom het slecht zou zijn voor een korte periode. De afbouwfase lijkt me juist ontzettend belangrijk, zodat je lichaam langzaam kan wennen.

Ik ben benieuwd hoe het verder met jou en Cambridge gaat. Eerste week een superresultaat in ieder geval. :) Veel succes!

Groetjes,
Josie
March 10, 2011 om 04:22
Aaah, dat is precies wat m'n vriend ook zei, hoe zit dat met die vitaminen enzo. Maar blijkbaar zit er genoeg stoffen in de producten om de vitaminen te vervoeren en op te laten nemen in het lichaam (ergens gelezen). Ik weet het ook allemaal niet. Hoe dan ook, zin in dinsdag!! :) Eindelijk beginnen.

Een fijne dag gewenst verder! :)
Onbekend
March 10, 2011 om 13:51
Hoi Hoi

Ik zag dat je deze maand ook bent begonnen met cambridge! Ik ben gister begonnen met de voorbereidingsfase en ga zondag beginnen met cambridge500. Ik zag dat jij al 3 kilo bent afgevallen! Goed hoor.

Ik heb een clubje aangemaakt voor mensen die het cambridge dieet volgen, en dacht dat je het misschien leuk zou vinden om lid te worden. Daar kunnen we dan onze ervaringen over het dieet delen en elkaar een beetje volgen. Als het je wat lijkt moet je even kijken op http://valtaf.nl/index.php?pxd=.g&pxc=2131&current=club&club=1838
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan