Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Sunshine80 woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 23.14).

Boedapest was geweldig!! Mooie stad, heerlijk gegeten (en gedronken) en resultaat vanmorgen op de weegschaal was 1,5 kilo erbij. :meenjeniet::mondvaltopen:

Hmmm op zich valt het mee gezien wat ik allemaal heb gegeten (ontbijt bij hotel met heerlijke koffiekoekjes, chocoladebroodjes, donuts, heerlijke yoghurt en Muesli, vers fruit en dan nog verschillende broden en broodjes met beleg. Ik kon maar niet van de koffiekoekjes en chocoladebroodjes afblijven en natuurlijk donuts....Dus ja is 1,5 kilo erbij ook niet zo vreemd. Maar goed, ik heb ervan genoten en er nu gewoon weer stevig tegenaan!! :schopondermijnkont:

Ik vind de eiwitshake's echt fijn. Voel het ook echt aan mijn spieren als ik circuittraining heb gedaan voelde ik me totaal leeg, nu voel ik dat ik echt aan spieren werk, een hele aparte gewaarwording en t circuit gaat me ook makkelijker af. Ik heb de shakes pas een goede week (1 a2 per dag). Ik hou jullie op de hoogte!!

Ben vanochtend al heerlijk gaan sporten (circuit en spinning) en vanavond nog een uurtje poweryoga, wil die 1,5 kilo er zo vlug mogelijk weer af hebben. Gaat goed komen!!

Mijn enkel is volgens mij weer de oude dus ga morgenavond maar weer eens naar de running academy, kijken hoe het me afgaat.

:zwevendsucces:
March 10, 2011 om 02:46
klinkt goed allemaal... wat heerlijk, op vakantie!!! en die 1,5 kilo is een losse flodderkilo, een die er zo aan zat, maar er dan ook zo weer af kan...waarschijnlijk vocht omdat je anders eet dan normaal... dus you go girl!!!!

groetjes Nienke
March 10, 2011 om 06:17
heee!

Bedankt voor de tip! Zal morgen op de markt eens even wat inslaan! Wie weet of dat helpt!! :) Vindt gewoon lastig om nu zo veel met 'eten' bezig te moeten zijn, als de weegschaal er nou ook eens gunstig op zou reageren zou dat ook wel helpen denk ik!! Dan kan ik gewoon 'doorgaan' - maar tis nu ff zoeken naar wat 'werkt'.. Maar dat komt vast uiteindelijk wel goed! :) Hoop ik tenminste! haha

Fijn dat Budapest leuk was! En ach, die extra's zijn er ook zo weer af! meteen begonnen met sporten dus :applaus: en die eitwitshakes! Fijn dat dat ook zo goed bevalt! je bent in ieder geval weer goed op weg; en das vaak wel het moeilijkst na een paar dagen er tussen uit!! haha Dus houd vol en keep on going!!

liefs! Xxx
March 17, 2011 om 13:57
Dank je wel voor je support. :dankje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan