Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Geschreven door Silkje

Mooie dag gisteren. :)

Gisteren was het echt een mooi weertje. Nadat ik alle dingen had gedaan die richting Aarschot moesten afgewerkt worden, kwam ik dus thuis, en wilde de cavia's laten grazen in de tuin. Deze hadden echter geen zin om te verhuizen (pech voor hen) en toen ik constateerde dat we water hadden in de kelder waar ik niks aan kon doen en waarvan ik niet wist van waar het kwam (is nog niet opgelost en nog niet duidelijker), ben ik maar de buggy gaan monteren en met Jani op stap geweest. We gingen naar mijn broer en schoonzus, maar zo ver zijn we niet geraakt. Onderweg kind verschonen (oeps, enige creativiteit graag, ik had gelukkig wel een propere luier + overbroek mee) en toen kreeg hij honger / mamahonger en zijn we maar teruggegaan. Terugweg heeft een heel uur geduurd daar waar we nog maar een half uur heen waren, en daarmee heb ik dan toch voor 1 keertje mijn beweging gehad. Thuisgekomen heeft meneer geslapen als een roos trouwens. :) Als je er achteraf op terugkijkt, is het eigenlijk wel grappig, ik die nog borstvoeding geef en dus in spreidstand over de buggy stond, en dan schuin naar voren opdat meneer erbij zou kunnen. De auto's die passeerden zullen ook niet geweten hebben wat ze zagen, haha. :) 1tje heeft zelfs vertraagd omdat die waarschijnlijk dacht dat ik hulp nodig had. Bij deze zijn mijn benen dus "gestrekt" (gewandeld) en gestretcht. :D
En, toch een gemak die borstvoeding, niks gedoe met flesjes onderweg die op temperatuur gekregen moeten worden etc., gewoon t-shirt omhoog en drinken maar. ;)

Groetjes,
:silkje:
(1 ervaring rijker)

March 10, 2011 om 06:49
Dat vind ik wel handig aan een draagdoek, moet je je niet in allerlei bochten wringen om te voeden haha. Moet idd een zicht geweest zijn!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan