Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Noira48 woog op het moment van schrijven 74.30 kg (bmi: 27.62).

Morgenochtend 10 maart, ga ik als ik wakker word direct nadat ik geplast heb met zo min mogelijk kleding aan! op de weegschaal staan!! Hopelijk ben ik dan weer een aantal grammetjes kwijt! Tot nu toe ( behalve dat 1e weekend dan!!??) heb ik alleen matig maar gezond gegeten en totaal niet gesnoept!
Ben benieuwd!!!!!!!!!!!!!

Onbekend
March 9, 2011 om 15:21
Hoi Noira,

Leuk dat je even langs kwam wippen bij mij. Dus kom ik ook even bij jou langs om jou natuurlijk ook heel veel succes te wensen!
Ik begrijp precies wat je bedoeld wat het volhouden betreft en "die knop" omzetten. Een aantal jaren geleden is me dat heel goed geluktt en ben ik in anderhalf jaar tijd 30 kg afgevallen. Helaas heb ik er toch wel weer een aantal kilo's bij gekregen de afgelopen 4 jaar. En "die knop" weer omzetten is erg moeilijk! Vandaag ben ik toch weer de mist ingegaan.
Ik heb chinees gegeten, terwijl ik eigenlijk gezond zou koken.
Ik was echter vandaag druk met van alles, en toen ik thuis kwam was ik doodop. Ik heb toen mijn man gebeld of hij langs de chinees wilde gaan omdat ik geen puf meer had om te koken. Dus...teveel gegeten en verkeerd gegeten. Maar goed.. morgen ga ik gewoon weer verder waar ik gebleven was, alhoewel, ik eet ergens anders dus ik moet er dan wel voor zorgdragen niet teveel te eten!

Maar even een ander vraagje: wil je mijn buddy zijn? Dan ben ik vanzelfsprekend jou buddy. Ik ga je er in ieder geval voor aanklikken en dan zie ik wel of je het accepteerd.
Groetjes en tot schrijfs,
Helena:kijknietterug:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan