Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Sarakatzana woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 31.06).

Vanmorgen was de weegschaal me weer eens goed gezind. Kijk, dat is toch heel anders de dag beginnen... Bovendien was de pijn rond mijn schouderblad vrijwel verdwenen.
Minpuntje was wel dat ik gewekt werd door Andre Hazes, die op volle sterkte door mijn slaapkamer brulde, dankzij de radio van de bouwvakkers die hiernaast bezig zijn. Ik heb onmiddellijk ingegrepen...vriendelijk maar beslist. Ik heb nog liever een draaiende betonmolen als wekker.

Over betonmolens gesproken: halverwege de morgen stond er ineens zo'n vrachtwagen met draaiende kuip pal naast mijn blauwe Citroentje. Geknars, opspattend water en mannen in de weer met buizen en slangen... Ik kreeg zowat een hartverzakking: zag mijn arme autootje al bespikkeld met pepernoten van beton! Waarom hadden die kerels niet even gewaarschuwd? Dan had ik het karretje verzet, graag zelfs! Maar nee, dat was zeker te veel moeite...
Met opgestoken veren rende ik de straat op: als er ook maar een enkel spatje te vinden was op de lak, zouden ze ervan lusten, de heren!
Een grondige inspectie bracht gelukkig geen rampen aan het licht, maar ik vond het toch beter om even verderop te parkeren. Toen ik terugliep stuitte ik op de chauffeur van de betonwagen, die ik uitgebreid de oren waste.

De man hoorde me zwijgend aan, nam bedaard zijn peuk uit de mond en bromde:
--Meisje, meisje...doe nou maar es rustig...
Iets in zijn manier van doen maakte dat ik in de lach schoot...per slot van rekening was er geen schade aangericht en ach, het was immers een mooie dag.
Hoofdschuddend liep ik naar binnen, naar de koffie...

Een vriendin van mijn dochter kwam nog wat spulletjes brengen, die ik mee moest nemen. Daar ging mijn voornemen om nu eens een kleine koffer mee op reis te nemen, zodat ik me geen breuk hoefde te sjouwen aan een loodzwaar bakbeest..
Waar was de tijd gebleven dat mijn man en ik half Europa te voet doorkruisten, met als bagage een lichte rugzak? Those were the days...
Onbekend
March 9, 2011 om 10:32
Wat een grappig verhaal en wat kun je ook heerlijk relativeren na afloop.
Het gaat al lekker opschieten je vakantie, he?
Ik zou ook zo weer terug willen naar de zon en vooral de heerlijke temperatuur.
Groetjes
Onbekend
March 9, 2011 om 11:24
Nog even iets leuks.
In Sri Lanka waren we in een plaatsje waar vroeger in de tijd van de VOC veel Nederlanders waren, ze hadden daar duidelijk hun sporen achter gelaten, oa het kantklossen, wat daar nu nog vol op werd beoefend, erg leuk om te zien en ik moest ook meteen aan jou denken.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan