Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Lydia57 woog op het moment van schrijven 68.60 kg (bmi: 24.60).

Nou lady's de weegschaal is binnen,zo te zien zit ik nog redelijk op de goede weg, we kunnen wat mij betreft eventueel woensdagmorgen 16 maart afspreken om te wegen en te wandelen, ik hoor het wel,
groetjes Lydia

Onbekend
March 9, 2011 om 10:04
Wow, kun je 'm ook afstellen - ik bedoel in de zin van 3 of 4 kilo lichter? Mijn hemel, ik ben weer aan het vreten. Zal de stress zijn. Heb het ineens zo druk, mijn hoofd explodeert bijna. En dan ga ik snaaien. Zoveel is wel duidelijk. Schrik me rot als ik op de weegschaal ga staan en kan niet geloven dat ik weer ben aangekomen. 2 kilo. Balen. Kom op met dat mooie weer, dan ga ik aan de salades. Dan komt het wel weer goed (ach je, hoe vaak heb ik dat al gezegd?). Hoe dan ook, de 16e gaat mij niet lukken. Ik heb pas weer lucht in de week daarna. Woensdag 23? Korte wandeling en kopje koffie of zo? Kan iedereen dan misschien? Of maandag 21 (niet mijn voorkeur).
March 10, 2011 om 08:09
Afstellen op 3 kilo minder lijkt mij ook wel wat? Ook al kweek ik nu wel veel spieren met al die wandelingen. Wat voor weegschaal heb je uitgekozen. Wandelen lijkt mij supergezellig, maar het lijkt wel alsof we allemaal erg veel drukte hebben. Ik kan maandag en woensdag vanwege sporten niet zo goed, erg he. Maar ik kan ook wel een keer overslaan. En in de avonduren een keertje rondje bos, is dat wat??
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan