Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Linskie woog op het moment van schrijven 90.50 kg (bmi: 31.69).

langzaam, heel langzaam komt er dan toch verandering in mijn gewicht. Deze week 4 ons afgevallen. Niet veel maar voor iemand die (bijna) niet naar de wc kan is dit toch een hele prestatie.

vrijdag en zaterdag moet ik compleet laxeren want ook de dokter vond het nu wel tijd worden voor drastische maatregelen. Ik ben aan de ene kant blij en aan de andere kant zie ik er ook tegenop. Maar goed hopen dat het daarna weer beter gaat krijg nog zakjes die ik dan moet blijven innemen tot dat alles weer normaal werkt.
Voel me gelukkig niet meer zo slecht als vorige week.

Volgende week hoop ik dan ook wel echt onder de 90 te zitten wat zou dan mooi zijn. En dan zou ik zomaar toch nog mijn doel halen. Aankomende dinsdag (15-3) 89 kilo. Dan ben ik zeer zeker tevreden.

Met zijn alle weer een week knallen.

Liefs Linda

March 10, 2011, gewijzigd door Finster op March 10, 2011 om 08:53
Schat,

We gaan het uitgebreid vieren als we op ons streefgewicht zitten. Je bent een kanjer en ik ben al super trots op je dat je al zo'n end gekomen bent.

Zet hem op. En ik ga je verslaan met Runkeeper.

Dikke kusss (hahaha oh nee magere kuss natuurlijk) :yougogirl:
Pass
March 13, 2011 om 06:57
He kanjer,

Na jouw tip toch hier maar rondgekeken en het lijkt me inderdaad wel een mooie stok achter de deur. Wat vervelend dat je aan de laxeerrommel moet. Komt dat door het dieet? Of is het altijd al een probleem geweest?

Het is inderdaad een hele groot doel wat ik heb gesteld, maar als je het uitrekent moet het te doen zijn. Het is een kilo per week en aangezien mannen sneller schijnen af te vallen dan vrouwen moet het te doen zijn. En als ik het niet haal vind ik het ook goed. Elke kilo is er 1 en het is een streven. Ik ben wil uiteindelijk rond de 80 wegen maar of ik dat ooit ga halen......

Wat vind je het moeilijkste van het dieet? Ik merk nu dat mijn behoefte aan taart en een gewone boterham heel erg groot is. Ook bij mensen op bezoek en uit eten is een behoorlijke uitdaging. Je bent wel bewuster met eten bezig en je douwt je niet zomaar weer vol met van alles en nog wat.

Voor mij was de reden dat er echt wat af moest dat ik het benauwd kreeg. Geen goed teken dus.

Maar goed, we gaan ervoor en nogmaals als we beide ons einddoel hebben gehaald dan gaan we dat groots vieren met een enorme taart :taartaardbeien2::taartchocolade: hahahaha.

Zet hem op komende week en ik blijf aan je denken want je kan het.

Mega huggie
Pascal

PS weet jij trouwens of je berichten uit je dagboek kan linken met twitter?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan