Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Pari88 woog op het moment van schrijven 81.85 kg (bmi: 29.35).

WEEK 2

Dag 1 jeeejjjjjj, 2,15 kilo erafffff !! ik besefte het niet toen ik op de weegschaal stond. pas toen ik eraf was, dacht ik van huhh??!! heb ik wel goed gekeken? toen ging ik er weer op staan en jaaaa hoorrrr. het is echt waarrrr! misschien dom van me, maar ik heb eerst 40 minuten op de loopbaan hevig gezweet, voordat ik erop ging staan. nu bestaat de kans dus dat ik minder ben afgevallen, maar dat de cijfers van de weegschaal minder afwezen door het vochtverlies.

Dag 5 zuchhttt.. ik voel me zo ontzettend rot. ik had gister een feestje bij mn tante en er waren zooowveel lekkere hapjes en voedsel daar. ik heb me zo geprobeerd in te houden en dacht dat ik de juiste keuzes gemaakt had, maar dus niet. toen ik thuis kwam, heb ik alles in mn dagboekje ingevoerd en wat blijkt... ik heb meer dan 85 koolhydraten extra gegeten. huil.. huil.. en ik had nog zo gehoopt dat ik deze week onder de 80 kon zitten. nog een diepere zucht. majah.. nog 2 dagen te gaan voor mn weegdag. dat wordt extra mn best doen.

March 10, 2011 om 05:26
wooooooooooow 2,15 kilo wat goed!! jaa het beste is ook gewoon om smorgens te wegen he:P hahah!
Hoe gaat het verder? Wel makkelijk vol te houden he:D!

Liefs
Onbekend
March 10, 2011 om 12:33
En heleboel buikspieren valt ook wel mee. ;)
March 10, 2011 om 15:51
Jaaa het was ook wel lekker haha vanmorgen gekeken en niet aangekomen of afgevallen dus.. vandaag 2x 3kwartier gesport dus..
Oo gezellig met je vriedinnen ja dan komt er wel wat lekkers op tafel he.. ach als je het maar met mate doet toch? Niet te veel en je weet toch wel een beetje wat je mag.. haha
oo de film was super leuk!!! vond ik dan haha..
Hoe is het met jouw verder?

Liefs
March 15, 2011 om 11:09
Dankjewel voor je overtuigende berichtje! Volgens mij gaat het nu weer de goede kant op. Ik heb altijd een moment nodig dat ik er even helemaal zat van ben.. van mijn eetgewoontes en mijn luiheid. Dat moment laat soms even op zich wachten. Hopelijk maak ik nu weer wat bewustere keuzes als het om eten gaat. Vandaag is in ieder geval goed gegaan.

Hoe gaat het bij jou? Zo te lezen gaat het bij jou ook al aardig de goede kant op! 2,15 eraf. Een zeer goed begin! Laat je vooral niet afleiden door zulke tegenslagen als op het feestje. De volgende dag doe je het gewoon weer beter.
March 15, 2011 om 16:44
Hey meis!
Ik sliep vannacht bij mijn vriend dus ik heb me niet gewogen vanmorgen, dus ik doe het morgen vroeg! haha spannend:P ik weeg me als ik wakker ben tegen half 10 eerst naar de wc en dan wegen:p haha!
Jij moet morgen ook he? mijn moeder is morgen jarig haha maar die heeft allemaal dingen gekocht wat ik mag hebben dus dat is wel beter haha!

Ben benieuwd spannend !!

liefs
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan