Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Jolijt woog op het moment van schrijven 78.50 kg (bmi: 27.16).

:cheerleader::cheerleader::cheerleader:
Rare dingen, die weegschalen. Vanochtend gaf-ie ineens 78,5 aan, meer dan een pond lichter dan gister! Ja ik weet het, normale schommelingen, je moet je niet elke dag wegen etc etc. maar ik was er toch heel erg blij mee! Dit klopt veel beter bij mijn gevoel dat er toch iets aan het gebeuren is!

Vandaag hebben we weer lekker gewandeld. Helaas liet het zonnetje ons even in de steek vandaag en viel er het eerste uur zelfs regen. Maar ach, we hebben goede regenkleding en een zonnig humeur. En het tweede uur was het gewoon droog! Wel zo handig, want we liepen weer een deel van de route die ik ga uitzetten voor de culturele hoofdstad van Drenthe 2011. Ik moest af en toe nog wat wijzigingen in de tekst schrijven en dat gaat toch echt makkelijker als het droog is :).
In het café waar we vandaag startten hebben ze een legendarisch lekkere chocoladetaart, zo weet ik uit vroeger tijden :shy:. Dat heb ik ook in de route-info opgenomen. En ja, dan moet je natuurlijk ook kijken of die informatie nog actueel is he :) :):). De eigenaresse hoorde onze discussie waarin ook nogal vaak het woorde "lijnen" viel, en bood aan om (hoe hollands....) twee stukken taart met vijf vorkjes te brengen. De perfecte oplossing! Ik heb een hééééél klein stukje genomen, alleen voor de smaak, en mijn wandelmaatjes ieder een halve punt. En ik kan jullie verzekeren - hij was nog steeds heel erg lekker!

Snel even de "werkkleding" aangetrokken op het toilet, en de rest van de middag weer bij een klant doorgebracht waar ik assisteer met het op orde brengen van de boekhouding. Dus de hele middag :kantoor: .

Vanavond snel klaar met koken, de tweede portie pasta met tonijn van gister. En verder helemaal niets meer op het programmma, dus lekker met een boek op de bank, :stoerekat: op schoot! Heerlijk!

Jolijt

March 9, 2011 om 16:21
Nou ben ik wel benieuwd naar je werkkleding, haha... foto!
Ja, ga jij op de weegschaal staan, dan krijg ik ook spontaan zin... maar ik vertik het gewoon, ik wil het nog niet weten, ik moet nu eerst deze week een paar onsjes wegwerken, met bewegen en niet snacken etc.
Goed gedaan met die taart voor de smaak...en je schommelt lekker naar beneden...
Onbekend
March 10, 2011 om 05:13
Heerlijk lijkt me dat om geregeld met vriendinnen te gaan wandelen.
Sterk van je om je in te houden bij het taart (proeven) eten. Klasse.
We zullen doorgaaaaaaan........
Groeten van Tineke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan