Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

NoMoreChubb woog op het moment van schrijven 134.00 kg (bmi: 44.77).

Hi Buddies :bigsmile:

Vandaag is mijn eerste weegdag! Ik stond vanochtend op en keek naar mezelf in de spiegel. Ik kon nog geen verandering zien en eventjes was ik bang dat ik niet was afgevallen. Al snel liet ik die gedachte varen, want met 500kcal per dag moet je wel afvallen.

Ik ben weer met mijn nicht naar de consulent geweest. Zij stapte als eerst op de weegschaal. Zij is 3,8 kilo afgevallen. Wat een prestatie! :gewonnen: Ik ben zo trots op haar.

Toen was het mijn beurt om op de :weegschaalblauw: te staan. De consulent zei na enkele seconden dat ik nu 134,1 weeg. Ik rekende heel snel uit wat ik was afgevallen in 1 week: 7,1 kilo!!! WAT????? :datmeenjeniet::datmeenjeniet::datmeenjeniet: Ja echt, 7,1 kilo afgevallen in 1 week. Ik kon het niet geloven. Dit overtreft al mijn verwachtingen :_(

Dit is een enorme motivatie om vooral zo door te gaan :okidoki:
Hoeveel moeite mij dit ook kost, het is het mij meer dan waard :jippiehetwerkt:

Op naar het tweede weegmoment. Het is zo fijn om het samen te doen.

Kom op buddies :burnfat: together!

March 9, 2011 om 15:45
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!! Wat knap van je! Dit is echt een droomstart, ben gewoon jaloers op je! Ik weet zeker dat dit je gaat lukken, je kunt het, je hebt het deze eerste week al laten zien! Ga zo door meid! KEEP UP THE GOOD SPIRIT!!!!
YO GO GIRL!

Lieve groetjes,
Manja
March 9, 2011 om 15:51
He daar...

Vond je naam zo mooi en kwam op je profiel kijken!

SUPER gedaan joh!

Dat gaat ook heeel snel de eerste week hè?
Maar dit is écht ongehoord...meer dan 7 kilo in 1 week... echt veel!

Keep it up!

Ik duim voor je
March 10, 2011 om 13:03
Hallo allemaal,

bedankt voor jullie complimentjes en steun, deze helpen mij goed op weg in de tweede week. Ik realiseer me dat dit een magische start is, ik hoop dat ik de 2e week ook afval. Ik zal mijn best doen en niet smokkelen.

:beerbedankt:
Onbekend
March 10, 2011 om 13:34
Hoi Hoi

Ik kwam toevallig op je profiel en zag dat je ook deze maand bent begonnen met CB! Ik ben gister beginnen met het voorbereidingsprogramma en ga vanaf zondag echt beginnen met het cambridge500 programma! Ik ben sinds gister ook actief op het cambridge forum zelf en heb samen met nog iemand een clubje aangemaakt op valtaf, misschien vind je het leuk om ook lid te worden en de ervaringen over dit dieet te delen?!

http://valtaf.nl/index.php?pxd=.g&pxc=2131&current=club&club=1838 Als het goed is kom je bij de club uit als je deze link volgt.

Btw; wat super goed die 7 kilo! ga zo door!

Liefs, Shannaa
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan