Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Jorina woog op het moment van schrijven 68.30 kg (bmi: 24.49).

Hoihoi!

Het is nu officieel: Carnaval is over!
YES! Haha. Het is best gezellig geweest allemaal maar wel heel erg zwaar. Vandaag was het laatste gedeelte: kroeg schoonmaken met het hele team. We zijn van 12u tot 18u bezig geweest en het ziet er weer mooi uit en het ruikt ook weer fris :).

Vanochtend werd ik helemaal beroerd wakker, spierpijn, hoofdpijn , veel snot etc. maar dat is gelukkig in de loop van de dag weer minder geworden. Ik heb nu nog steeds wel spierpijn en snot maar voel me wel weer oke. Nu het harde werken echt over is kan ik weer herstellen en proberen mijn normale dag/nacht ritme weer terug te vinden.

Ik ben wel erg trots op mezelf, dat ik elke dag normaal gezond gegeten heb en niet echt gesnoept heb. Met zulke dagen is het natuurlijk makkelijk om naar vette happen te grijpen maar dat heb ik niet gedaan!
Net had ik het wel even moeilijk, ik moest weer alleen eten en had zo'n zin in een frietje satésaus. Maar ik ben doorgelopen en heb gewoon weer gezond gekookt.
Morgen ga ik met mijn vriend tapas eten. Dat is opzich geen ongezond eten maar wel meer en vetter als wanneer je thuis kookt. Ik heb er nu al zin in!! Jammmm!


Oh en nog iets.. Ik vind altijd dat de broeken van mijn vriend er zo smal uitzien. Gisteren ging ik eens proberen om er 1 te passen (omdat ik een legerprint broek aan wilde als carnavalspak) en ik paste zijn broek gewoon! Niet te geloven! Zoo vreemd! Niet dat ik zijn broeken ga dragen, maar toch het idee dat ik er in pas.. Heel gek haha.

Meiden, ik ga nu even bankhangen met een kopje thee en wat chocolade, heb ik wel verdiend! (ik weet dat je niet moet belonen met eten maar ik doe het toch haha)
March 10, 2011 om 01:22
Je bent inderdaad supergoed bezig! En die tapas heb je verdiend, net als de chocolade. Zolang dat keurig binnen je puntjes is, kan het helemaal geen kwaad om jezelf te belonen met eten.. ;-) En dat je de broek van je vriend past is ook al een geweldige beloning hè?

Tsja de moeilijke momenten in de zomer, ik denk dat als jij zo gemotiveerd doorgaat, dat je er best zo nu en dan eens van kan genieten maar wel de balans weet te bewaren tussen genieten en doorslaan naar de andere kant..

Ik ben gister gewoon naar de cursus gegaan en ik moet zeggen: het viel me niet mee maar het viel ook zeker niet tegen. Ik ben anderhalve kilo aangekomen. De eerste noemenswaardige hobbel in mijn dalende lijn sinds 7 oktober. Althans, ik ga er een hobbel van maken, volgende week is het uiteraard minder!

Ik ga eens aan het werk! ;-)

Liefs!
March 10, 2011 om 10:19
Hoi Jorina,

Ik lees je dagboek berichtjes al een tijdje maar ik heb nog geen berichtje achter gelaten.

Wat goed van je dat je ondanks de Carnaval toch zo gezond hebt gegeten. Dat toont wel dat je echt doorzettingsvermogen heb. Ik snap het goed dat je blij bent dat de carnaval voorbij is. Het lijkt me ontzettend zwaar, zoveel werken en dan vooral s' nachts.

Heel veel plezier met tapas eten en geniet ervan!!!

Groetjes Jennifer
March 10, 2011 om 14:54
Hahaha ik heb even de hobbel in jouw tabel bekeken --> Je hebt altijd baas boven baas! :lachuh: En inderdaad, die anderhalve kilo zijn de blaren waarop ik moet zitten. Eigenlijk best zuur dat je na een keer genieten gelijk zo gestraft wordt, terwijl je eerder gewoon onbezorgd kon stappen en de volgende ochtend helemaal nergens een schuldgevoel over had.. Ach, het is levenslang hè, we hebben er maar mee te leven en we moeten er mee om leren gaan op een gezonde manier..

Wat rot voor je dat je je niet zo lekker voelt, tijd om jezelf even góéd in de watten te leggen! Op dit moment zit jij waarschijnlijk lekker tapas te eten, ik zou zeggen: geniet ervan. En tapas zijn inderdaad niet heel ongezond, wél heel lastig te tellen. Maar dat komt vast wel goed. En wel goed dat je nog even op de weegschaal bent gaan staan, ga je toch met een beter gevoel de week in.

Ik ga nog snel even een foto uploaden van m'n carnavalsoutfit en dan is de batterij van m'n laptop leeg en vind ik dat ik wat anders moet gaan doen dan achter de computer zitten (dat doe ik namelijk de hele dag al..)

Ik hoop dat je vanavond genoten hebt van de tijd voor je vriend en het lekkere eten!

Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan