Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Bloem72 woog op het moment van schrijven 96.80 kg (bmi: 32.72).


:hello3:
Moeilijke dag vandaag...teveel verleidingen!:zucht3:

Eerst een bespreking gehad, daarna met een collega op pad om wat plantjes te scoren om ons nieuwe kantoor wat te pimpen:lente1:. We hebben een kop koffie gedronken:koffietje: en ze bood met een broodje kroket erbij aan. Die heb ik kunnen weerstaan, want ik hou daar niet van zo vroeg op de dag...(eerste verleiding weerstaan)
Vanmiddag kwam mijn moeder om hier het dorp in te gaan. We hebben buiten de deur gelunchd, dus uitgebreider gegeten dan je normaal gesproken thuis doet. Wel erg lekker; bruin stokbroodje met brie, honing en pijnboompitten...(gezwicht voor tweede verleiding)
Later nog even geshopt en een heel mooie tas gescoord. Kreeg ik kado van mijn moeder als verlaat verjaardagskadootje:bigsmile:. Ik ben er heel erg blij mee, want mijn andere tas was ècht OP! Soms was ik ineens mijn mobiel kwijt en moest ik met mijn hand door een gat en ergens in de voering op zoek naar mijn mobiel:ss: (of medicijnen...).
Mijn rug is nog steeds erg pijnlijk:(. Mijn rechterbekken is gekanteld t.o.v. de linker en is vastgeslagen. Maandag is het (deels) losgemaakt en vanmiddag is er weer flink aan getrokken. Heb nu zo'n pijn in mijn rechter onderrug, bil, heup en been, alsof je heel moeie benen hebt. Hopelijk is dat de napijn en gaat het morgen een stuk beter. Moet morgen een flink stuk autorijden en dat ging niet zo lekker de afgelopen paar dagen...
En dan het leukste nieuws van alles:ikvalaf2:......vanmorgen was ik eindelijk wat afgevallen! Het is niet veel, maar je moet ergens beginnen, nietwaar?

Fijne avond!
Anita

March 9, 2011 om 15:14
Ach meis, maak je niet te druk om een foutje hoor. Die maken we allemaal wel eens. En wat is eigenlijk een foutje ?? Soms ,oet je jezelf ook wel iets toestaan, anders hou je het niet vol.
Wat leuk dat je voor een nieuwe tas bent geslaagd (en nog als cadeautje ook). Ik ben ook dol op tassen !!!
Dat van je rug is een vervelender verhaal. Ik weet helaas wat het is om rugpijn te hebben en dat kan behoorlijk slopend zijn.Ik hoop ook voor je dat het inderdaad een napijn is van de behandeling en dat het dus snel beter zal gaan.
De vlekken ik Thomas' kleren vielen gelukkig mee en hij heeft het geweldig gevonden. Vandaag werden de kinderen alleen nog maar geïnterviewd. Volgende week komen ze opnames maken met de hele school erbij en dan gaan die 9 kinderen ook echt zingen. En zoals het er nu uitziet wordt het begin april uitgezonden. Maar tegen die tijd zal ik dat nog wel laten weten.
Fijne avond nog en sterkte met je rug.
:hope4me:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan