Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, March 9, 2011

Zoethoutje woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 23.39).

Vanochtend ontbeten met 2 crackers (volkoren), 1 met 30+ kaas en 1 met halvajam. Een uur later begon ik zwarte vlekken voor mijn ogen te zien en lezen ging ook helemaal niet, alles bewoog en was wazig. Maar ik voelde me heel gewoon, niet misselijk of zo. Nog een half uur later moest ik echt even gaan zitten en dacht ik echt flauw te vallen, gauw een plak ontbijtkoek naar binnen gewerkt en een glas water gedronken. Ik hing echt tegen flauwvallen aan, echt heftig, maar het rare is dat ik me niet misselijk voelde of het heel heet of koud kreeg, ik voelde me heel gewoon alleen heel licht in mijn hoofd en zag manlief "zweven". Ik raakte wel iets in paniek, maar ik dacht, gewoon blijven zitten zodat je niet om kan vallen... Waarschijnlijk had ik op dat moment toch iets meer eten nodig dan ikzelf dacht.
Ik vond het een erg heftige ervaring, misschien was het handiger geweest als ik mijn bloeddruk even gemeten had, wij hebben zelf zo'n apparaat.

Verder vandaag aardig aan "mijn" dieet gehouden. Ben weer benieuwd morgen (denk niet dat het meer zo hard gaat als de laatste 2 dagen haha).

Iedereen veel succes met afvallen

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan