Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, April 20, 2004

Binky woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 31.89).

Zo de dag is weer bijna om en ik moet zeggen dat het goed is gegaan,heb alleen ipv thee een keer coffeecacao genomen,maar dat kan vast niet zoveel kwaad.Om mijn kauw probleem optelossen heb ik een klein appeltje verorbert,en dat beviel me wel.
Wat ik wel doe omdat ik alleen sávonds eet is extra lekker koken,en dan let ik dus echt niet op wat en hoeveel callorieeen het zijn.Heb me ook voorgenomen me een keer in de week te wegen maar weet nu al dat ik er morgen ochtend op zal staan hahaha hoebedoel je wilskracht van lik me vessie!

April 20, 2004 om 16:23
Ha Binky,
Ja, 1x wegen kost wel wat discipline, maar voor mij werkt het wel. Ik wil proberen niet al te snel af te vallen, maar het wel langer vol te houden (en dan hopelijk minder moeite om het er af te houden). Dat is waarom ik maar 1x per week weeg. Er hoeft niet elke dag wat af, als er per maand maar zo'n 1 a 2 kilo af gaat. Als ik dat nou eens een half jaar volhoudt, dan ben ik toch zo'n 10 kilo verder, en dat klinkt al heel gezond. En als het niet zo snel gaat, houd ik het ook wat makkelijker vol.
Heb je al eens geprobeerd om rauwkost enzo te eten? Of mag dat niet naast de shakes?
Ik merk dat ik ook elke keer extra lekker wil eten. Van mijn lunch maak ik echt een feest met boterhammen met beleg, tomaat en komkommer enzo. En bij het avondeten nog een salade...
Het haalt het niet bij lekker vet snacken maar het geeft in elk geval wel een gezond en vol gevoel! ;-)
He succes weer! groetjes, sista
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan