Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

MamaMelike woog op het moment van schrijven 112.90 kg (bmi: 40.00).

:welkommijnprofiel:
Het is hier weer helemaal mis:!::!:
Vorige week een vrij emotionele week achter de rug, en dat levert dan toch weer de nodige vreetbuien op en een totaal verkeerd eetpatroon. Ik heb gewoon met de rest meegeten en niet altijd even gezon. Ik baal daar toch wel weer flink van.
Ik snap eigenlijk niet waarom ik zo emotioneel word als ik met jongste naar artsen moet, en waarom dat zoveel energie van mij vraagt. Woensdag moesten we naar de tandarts. Daarvoor moeten we dan naar Rotterdam, daar zit een speciaal centrum voor kinderen met een handicap. De reis er naar toe vind ik al niet prettig, is toch een kilometertje of 40 enkele reis. De heenreis duurde vrij lang omdat het druk was op de weg. Dan het bezoekje aan de tandarts is ook nog steeds geen pretje. Jongste is vrij bang voor alles wat een witte jas draagt. Het gaat bij ieder bezoekje wel beter, maar het levert toch telkens weer een dramaatje op. Zo ook nu, zijn tanden en kiezen moesten een seallaagje krijgen, nou dat wil hij dan echt niet. Moest weer helemaal in de houtgreep genomen worden. Dan heb je echt al je kracht nodig om hem vast te houden, en dan is hij nog maar 7 jaar. Op de terugweg in onze eigen woonplaats langs het ziekenhuis om bloed te prikken. Hij doet het zo goed dat we met de schildkliermedicijnen mochten minderen. Wel moet er dan regelmatig gecontroleerd worden of het goed gaat.Na een uur in de wachtkamer gezeten te hebben, waren we eindelijk aan de beurt. Hij ging zo tegenstribbelen dat ze niet in zijn arm durfden te prikken. Dan maar uit zijn vingers. Jippie, 6 kleine buisje uit een vinger wringen. Ook dit vond hij natuurlijk niet prettig. En moeders ook niet, dan zou ik echt wel een potje willen janken. Dan kom je thuis, kinderen komen later uit school en het enige wat die 2 nog doen is vechten, en dan niet alleen bekvechten, nee echt met elkaar op de vuist gaan. Dit alles vreet zoveel energie van mij dat ik letterlijk aan de vreet gaat. Resultaat: :cijfer1: :kg: zwaarder dan vorige week. Ik baal hier toch wel vreselijk van.
Vanmorgen netjes begonnen met een bekertje :teafortwo: ipv mijn bewuste beker :coffee: Wiener. Verder ga ik vandaag maar weer eens opschrijven wat er naar binnen gaat. HET MOET ERAF:!::!::!:

March 15, 2011 om 02:15
:vrienden02:Lieve:vrienden02: lieve:vrienden02: Mama Melike,
Wat bén ik blij je weer te lezen hier!
Je schrijft dat je niet weet waarom je zo gaat eten na zo'n stressdag ziekenhuis/tandarts/PUBERZONEN!!!...
Maar vlgs mij weet je dat wel.
Geef je zelf toch niet zo op je kop!
Daar zitem vlgs mij de kneep!
Als jij boos op jezelf bent, ga je je zelf straffen met dat eten, onder het mom van maar dat verdien ik toch na zo'n dag!
En dat is het kromme: je bent eigenlijk boos en denkt jezelf te belonen met eten, maar eigenlijk ben je zelfvernietigend bezig door alles maar in je kwek te kwakken!
De kunst is om áls je dat doet niet ook daar nog eens boos op jezelf over zijn!
Stel jezelf op die momenten eens voor als dat kleine meisje wat je vroeger was...en kijk dan nog eens of je je zo boos blijft voelen...
Dat meisje heeft alleen maar liefdevolle troost nodig...en jij bent de enige die haar dat geven kan...en dat is niet met eten.
:vergeetmeniet:
Schrijf in elk geval alsjeblieft al je stress hier maar es op,in plaats van juist dan weg te blijven want dat is het begin van het dealen met je kiloos!
Ik zal proberen er steeds voor je te zijn met een luisterend oor, vergeet niet dat ik het allemaal herken!
Een dag niet in het normale ritme brengt mij al van mijn stuk, laat staan zo'n dag als jij beschrijft!
Mijn god vallen die oudsten elkaar echt aan?
Hoe krijg je die dan uit elkaar?
Door ze effe flink met hun koppen tegen elkaar:wellusnietus: te laten kletsen???
Geef je ze straf?
Hier is het elkaar een klap geven, ook al is dat voor de grap echt helemaal uit de boze!
Want:"Wat begint als een grap...eindigt met een klap"
Oh hellleeepp ik hoop dat je me niet te betuttelend vind op deze vroege morgen!
Jij bent zelf degene die mij er attend op gemaakt heeft dat ik alles hier op moest schrijven, en ook hoe het "er uit moeten" (voor boodsch enzo je dag al weer helemaal overhoop kan halen...
n, ik heb de afgelopen periode zo vaak aan je moeten denken als ik zelf mijn traantjes zat weg te pinken hier in mijn onzinnig gezinnetje met drie kerels!
Dus lieve meid volg je eigen raad op: als je je eetdagboek invult, vul dan ook je emo-dagboekje in, schrijf alles hier van je af...het helpt echt dat weet je!:yougogirl:
Ik wil hier geen "schoppen onder mijn eigen kont" meer zien of horen!!!!!!
Tot morgen!
Lieve knuf
Kaatjekiekeboe.
P.S.: morgenochtend vroeg vertrekt manlief met 4 vrienden naar Marocco..!
Lekker effe het rijk alleen hier!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan