Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

StriveFor woog op het moment van schrijven 74.00 kg (bmi: 22.84).

Gister een heerlijk dagje gehad! Eerst schoongemaakt bij mensen thuis, iedere week 2 uurtjes, heerlijk simpel werk waar ik niet bij na hoef te denken haha. En smiddags ben ik keihard bezig geweest met school.
Na het eten savonds weer een half uur gewandeld in het bos met de honden en mn vriend, en met zn vieren gehonkbalt:P

Eten gaat matig, ik ben er heel erg mee bezig, ik wil erg graag gewoon goed en gezond eten maar vaak nog eet ik snel stiekem tussen door dingen. Gister ook heel vaak snel een paar koekjes, of snoepjes of een hap chocola. Heel erg vervelend.

Maar er zijn ook steeds wel veel gezonde dingen die ik eet. De basis is gewoon gezond maar er zit zóveel zoetigheid en ongezonde troep omheen, dat is gewoon jammer.
Gister had ik een groentesapje gemaakt met rode bieten, wortel, sinaasappel en spinazi. Ik had er 5 rode bieten in wat wel héél erg veel was haha maargoed geeft niet. Om nou te zeggen dat het echt lekker was..nee..maar ik vind het heerlijk om zulke sappen te maken zelf, gewoon omdat het zo gezond smaakt en goed voelt.


Ik ga zo meteen weer even hardlopen en rond 10 uur komen er mensen kijken bij mn paard. Zij staat te koop. Er zijn nu 11 reacties geweest, wat echt véél meer is dan ik verwachte, en de mensen die vandaag komen zijn degene die als eerste reageerden en met hen heb ik echt het gevoel dat dat preciés de mensen zijn doe goed zijn voor mn paard.. gewoon een gevoel. Ik hoop heel erg dat deze mensen haar kopen, er zijn nog 3 mensen waarvan ik denk dat die wel leuk zijn, en de rest reageert alleen maar omdat ze weinig kost, dat is heel vervelend maargoed.
Maar ik ben dus benieuwt of het wat wordt!!

Vanmiddag zou ik weer een paard trainen en les geven aan de eigenaar maar diegene heeft helaas afgezegt. Nu ga ik vanmiddag naar een fries toe waarmee ik aan het trainen ben om over enkele maanden shows te lopen. Ik heb hem vorig jaar beleerd onder zadel en langs de weg, en sinds nu januari is hij op dieet en trainen we hard zodat hij dus afvalt en ook zich beter ontwikkeld. Vanaf eind april/begin mei is het de bedoeling dat we bij het show team gaan en 1x per week daar gaan trainen. Leuk wel!

Nou ik ga even lekker uitwaaien in het bos!

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan