Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 15, 2011

Lien13 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 30.07).

Dit weekend ben ik naar mn ouders in Den Haag gegaan, dit doe ik altijd liever niet als ik op dieet ben.. want dan ga ik uit eten met vriendinnetjes, lekker cocktails drinken en trek ik ook heel de kast leeg bij mn ouders.. die hebben altijd van alles in huis, chocola (can't resist), koekjes, chips, nou noem het maar op.. Maargoed, ik wil mezelf ook niet afsluiten van de buitenwereld, ik moet ook lol hebben, helemaal als je lekker gaat stappen.. die mannelijke aandacht is ook goed voor de ego ;) haha!
Ik heb idd wel wat gesnoept en veeel cocktails/shotjes gedronken! Ik had het naar mn zin dus dan ga ik me daar niet druk om maken.. Ik maandag met dichtgeknepen ogen op de weegschaal, was ik tot mn grote verbazing zelf een halve kilo afgevallen! \0/ jeej!
Ik had gisteravond ook niet eens de neiging om naar de ah te fietsen!
Helaas zijn mijn shakes alweer op en moet ik vandaag nieuwe halen, dus ik ben nu de deur uit met mn pinpas... dat is altijd nog een gevaarlijke combinatie!
Duss ik hoop echt dat ik na mn stage mn shakes kan halen, nog genoeg tijd heb om naar huis te gaan om deze en mijn pinpas thuis te leggen, voordat ik naar mn werk moet.. want vanavond na 9u begint het toch wel te kriebelen na zo'n lange dag en kan ik de ah to go waar ik dan langs loop vast niet weerstaan! fingers crossed.. Hopelijk op tijd klaar op stage!! :D
Ik heb vrijdag een date, dan wil ik toch wel onder de 80 zitten! (jaa, dan ga ik idd wel wel drankjes drinken etc.. het weekend ben ik wat minder streng voor mezelf, dat heb ik ook nodig! :) )

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan